bestel je verse lunch

✓ vers belegde broodjes ✓ iDEAL creditcard of op rekening achter betalen

Laat je lunch door SPAR verzorgen en bezorgen

Wist je dat je bij SPAR vers belegde broodjes, lunchsalades en lekkere tussendoortjes kunt bestellen? De lunch wordt vers bereid door de winkel bij jou om de hoek. Bestel de broodjes online en haal ze op in de winkel of laat ze thuis of op kantoor bezorgen. De broodjes van SPAR zijn van heerlijke kwaliteit en voor een hele goede prijs. Wat het nu nog gemakkelijker maakt is dat naast de lekkere lunch, ook je boodschappen voor 's avonds besteld. Compleet in 1 bestelling! Ideaal voor thuis maar ook voor op kantoor. Een zakelijke lunch is geregeld en tegelijk bestel je de thee, koekjes en wc papier. En dat alles wordt tegelijk bezorgd of staat klaar om af te halen. 

SPAR maakt jouw dag met een vers bereide lunch

voordelen van lunch & boodschappen bestellen bij SPAR

✓ verser dan vers, we bereiden je lunch zodra je jouw bestelling plaatst
✓ zelf je bezorgmoment kiezen*

✓ ophalen in de winkel is altijd gratis
✓ makkelijk en veilig online betalen met iDEAL of creditcard
✓ achteraf betalen door te bestellen op rekening
✓ lunch en boodschappen op 1 bestelling, dus 1 factuur

*Bekijk of jouw SPAR bezorgservice aanbiedt. Dit wordt aangegeven in het bezorgproces. 

ideaal voor de zakelijke lunch

Gezellig lekker lunchen met je collega's? Of wil je een vergadering met vers belegde broodjes organiseren? Bij SPAR bestel je snel en gemakkelijk alles voor de zakelijke zakelijke lunch. Stel online zelf jouw favoriete broodjes samen en plaats je bestelling online. Daarnaast kun je bij SPAR met creditcard of op rekening betalen.

stel zelf je broodje samen

Bij SPAR stel je zelf online je eigen vers belegde broodje samen. Kies jouw favoriete beleg en kies daarbij het broodje dat jij het lekkerste vindt. De winkel bereid vervolgens de broodjes vers voor jou. Daarnaast kun je de lekkerste sappen, fruitsalades en andere lekkere lunchproducten online bestellen. 

lunch bestellen bij SPAR

Er gaat niets boven lunchtijd. Of je nu houdt van uitgebreid middageten of een snelle hap in de kantine, iedereen geniet van een korte break. Gezellig kletsen met collega’s en energie opdoen voor de rest van de dag. Zin in gemak? Kies er dan voor om je complete lunch te bestellen bij SPAR. Zo heb je zonder zorgen, alles in één keer op de lunchtafel.

waar heb jij trek in?

Een lekkere lunch begint met: hongerrrr! Laat niet alleen je gevoel, maar ook je buik spreken. Stilt een stevige maaltijdsalade je trek, een smaakvolle yoghurt of een belegd broodje? Waar je ook behoefte aan hebt, bij ons vind je de lekkerste lunchgerechten.

belegde broodjes

Lunchen doen we graag met een knapperig en rijkelijk vers belegd broodje. Maar wat voor een? Wordt je blij van een heerlijk broodje gezond met mosterd-dille dressing? Of geniet je in de pauze van een broodje boeren beenham met bieslook roomkaas? In ons grote aanbod vers belegde broodjes is er altijd genoeg keuze voor iedereen. Daarmee ook ideaal om te serveren tijdens vergaderingen!

smaakvolle salades en dorstlessende dranken

Zin om eens iets anders te eten dan brood? Bestel dan een van onze verse salades. Met smaakvolle salades als kip caesar en couscous rucola eet je lekker én gezond. Welke salade ga jij proeven? Vergeet niet om een passend drankje uit te kiezen. Zo maak je jouw maaltijd pas echt compleet.

zoete en hartige snacks

Onze guilty pleasures: snacks. Heerlijk zoete snacks, zoals een exotische kokos lavakoek of roomboter abrikozen hoef. Perfect voor de zoetekauw. Meer een fan van hartige snacks? Ook dan haal je jouw hart op met een frikandelbroodje, kaasbroodje, mini pizza of saucijzenbroodje.

zo makkelijk is lunch bestellen bij SPAR

Lunch bestellen bij SPAR? Het is gemakkelijk en snel. In slechts 3 eenvoudige stappen bestel je jouw middagmaal.

Stap 1. Selecteer je filiaal
Selecteer het filiaal dat jouw voorkeur heeft. Weet je niet goed bij welke SPAR je wilt bestellen? Voer dan je postcode in en zie welk filiaal bij jou in de buurt lunch aanbiedt.

Stap 2. Kies je lunch en het bezorg- of ophaalmoment
Kies de lekkerste gerechten en voeg ze toe aan de winkelwagen. Geef ook aan op welk moment je jouw middageten wilt ophalen of laten bezorgen.
Stap 3. Plaats de bestelling
Plaats je bestelling en wij gaan direct voor je aan de slag. Log in met je SPAR-account of bestel zonder account en betaal veilig via iDEAL, creditcard of bestel op rekening. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox.
klaar, eet smakelijk!

voordelen van lunch bestellen bij SPAR

✓ verser dan vers, we bereiden je lunch zodra je jouw bestelling plaatst
✓ zelf je bezorg/afhaalmoment kiezen*

✓ ophalen in de winkel is altijd gratis
✓ makkelijk en veilig online betalen met iDEAL of creditcard
✓ achteraf betalen door te bestellen op rekening

*Bekijk of jouw SPAR bezorgservice aanbiedt. Dit wordt aangegeven in het bezorgproces.