online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

SPAR ondernemer worden

wij zoeken ambitieuze, lokale ondernemers

SPAR ondernemer worden

SPAR zoekt ambitieuze lokale ondernemers. Voor diverse winkels in Nederland zoeken wij ervaren kandidaten uit de supermarktbranche die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière. Ben je nieuwsgierig om welke winkels het gaat? Bekijk de vacatures.

ben jij er klaar voor om het zelf te doen?

Zit ondernemen in je bloed en weet jij een winkel neer te zetten zoals het hoort? Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer!


Om deze functie goed in te kunnen vullen, voldoe je minimaal aan de volgende functie-eisen:

  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Ondernemerschap
  • Besluitvaardig
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen de supermarkt
  • Gedreven
  • Commercieel sterk

wie zoeken wij?

Om succesvol ondernemer te worden verwachten we bij jou de volgende positieve persoonlijkheidskenmerken:


beslissen en activiteiten initiëren

Als ondernemer ben je in staat om tijdig en duidelijk de nodige (lastige) beslissingen te nemen. Zo nodig neem je afgewogen risico’s. Je initieert acties en activiteiten zelfstandig, toont vertrouwen in je genomen beslissingen en draagt de verantwoordelijkheid.


aansturen

Je bent een ondernemer die een duidelijke richting aan anderen geeft. Je stelt doelen en prioriteiten, geeft instructies, aanwijzingen en je controleert of mensen zich aan de gemaakte afspraken houden. Als het nodig is stuur je bij. Op een duidelijke manier delegeer je taken, waarbij je rekening houdt met de variaties binnen je team.


begeleiden

Je weet anderen op een positieve manier te coachen, adviseren en motiveren. Op deze manier zorg je ervoor dat gestelde doelen gehaald en opdrachten uitgevoerd worden. Je leert je team problemen (zelfstandig) op te lossen en je draagt bij aan de ontwikkeling van de leden.


samenwerken en overleggen

Je tilt de samenwerking en teamgeest naar een hoger niveau. Je betrekt anderen bij het nemen van beslissingen en het uitvoeren van taken. Je overlegt tijdig en regelmatig met je medewerkers, zodat zij voldoende geïnformeerd worden. In de samenwerking stel jij je open en eerlijk op, zodat je het goede voorbeeld geeft voor de rest van het team. Daarnaast laat je duidelijk je waardering merken, eventuele kritiek lever je buiten de winkelvloer en zonder toeschouwers.


analyseren

Gegevens en aannames controleer je kritisch en zorgvuldig. Terwijl je analyseert breng je structuur aan door hoofd- van bijzaken te scheiden. Zo ben je in staat om de nodige verbanden te leggen en (nieuwe) informatie uit de gegevens te halen. Je trekt conclusies en/of komt tot de benodigde oplossingen.


formuleren en rapporteren

Het is van groot belang dat je nauwkeurig en volledig rapporteert. Je weet een heldere en logische structuur te brengen in (financiële) rapportages, verslagen en/of documentatie. Dit betekent dat je vlot en bondig formuleert in de juiste spelling en grammatica. Zo weet je informatie op een aantrekkelijk wijze te presenteren en goed af te stemmen op de ontvanger(s).


plannen en organiseren

Je formuleert duidelijke en uitdagende doelen op basis van prioritering. Je regelt de benodigde mensen en middelen om de gestelde doelen binnen de deadline te halen, die jij natuurlijk bewaakt. • Behoeften en verwachtingen van de klant • Om interne en externe klanten tevreden te houden, achterhaal je de behoeften en verwachtingen van deze doelgroepen. Je zorgt dat dit naadloos aansluit en houdt de klanttevredenheid nauwlettend in de gaten. Zo nodig onderneem je acties om deze weer op peil te krijgen.


kwaliteit leveren

Elke onderneming behoeft kwaliteits- en productiviteitsnormen. Je formuleert waar het (eigen) werk aan moet voldoen en zorgt dat deze normen worden behaald.

 

ondernemend en commercieel handelen 

Als ondernemer ken je de markt en de spelers. Je gaat (samen met de bedrijfsadviseur) actief op zoek naar kansen en mogelijkheden. Grijpt ze aan en vertaalt ze naar concrete acties, met als doel de organisatie op commerciële wijze verder uit te bouwen.


bedrijfsmatig handelen

Je bent in staat om sterk kostenbewust te handelen. Je maakt steeds goede afwegingen tussen kosten en baten in het geval van een actie of besluit. Je laat zien financieel onderlegd te zijn als het gaat om de dynamiek van de organisatie.