een tafel vol lekkers

Samen genieten van heerlijke zoete lekkernijen aan een prachtig gedekte tafel.

zoet, zoeter zoetst

kleine lekkernijen

Ben je een niet echt een zoetekauw? Dan ben je bij SPAR ook aan het juiste adres! Je kan met een high tea eindeloos combineren. Maak kleine hartige sandwiches en dien deze hapklaar op, want er moet zoveel mogelijk geproefd worden tijdens een high tea! Maak kleine boterhammen met zalm, rookvlees of avocado en snijd ze in kleine stukjes.

tijd voor zoetigheid

Rond de Kerstdagen is het tijd om te snoepen en te proeven! Nodig vrienden en familie uit, dek je tafel feestelijk en zet wat etagères klaar vol heerlijke lekkernijen. Bij SPAR hebben we een ruim assortiment met de lekkerste hapjes voor tijdens een high tea of een gezellige koffietafel. We hebben diverse soorten cake, koek en gebak waar je samen van kan genieten.

wie zoet is…

Bij SPAR hebben we een flinke tafel recepten vol zoetigheid! Maak zelf bijvoorbeeld eenvoudig perenbollen met een knapperig laagje kaneelsuiker. Dit recept ziet er feestelijk uit en is ook nog eens zó klaar! Deze peertjes vind je terug in ons ruime fruit assortiment. Wil je toch liever genieten van een lekker stukje taart? Duik de keuken in en bereid onze karamel-kerstcake met witte chocolade, cranberries en grof zeezout.