Vleeshelden van SPAR

Vleeshelden van SPAR

Onder onze vleesproducten zijn er een aantal die speciale aandacht verdienen omdat we hier extra trots op zijn. Echte helden scheppen niet graag op, maar deze SPARhelden zijn het vernoemen meer dan waard! We hebben 6 helden die heel het jaar door te koop zijn en 1 seizoensheld die in de lente/zomer geschikt is voor het lekkere weer en in de herfst/winter lekker voor de koudere dagen. Deze wijzigen elk jaar.

SeizoensheldTijdens de lente/zomer is de seizoensheld de chipolata Argentijns. Deze heerlijk gekruide chipolata is gemaakt van 1-ster beter leven varkensvlees en is ook uitermate geschikt voor de BBQ.

Recept met chipolata worst

Slagers hamburgerVan mager rundvlees. De klassieke bereiding en receptuur zorgen voor een zeer ‘rulle bite’.

Recept met slagersburger

Steak tartaarVan zeer mager en mals rundvlees. Op smaak gebracht met klassieke kruiden, peper en zout.

Recept met steak tartaar

Ambachtelijke slavinkVolgens authentiek slagersreceptuur bereid. Van mager gekruid varkens- en rundvleesgehakt, gewikkeld in een dun speklapje.

Recept met slavinken

Braadworst RembrandVan fijn gemalen mager 1-ster beter leven varkensvlees. Op smaak gebracht met een speciale marinade voor een krokant bakresultaat.

Recept met braadworst

Wiener Schnitzel
Zeer malse schnitzel, gesneden van 1-ster beter leven varkensfilet. Het knapperige paneerlaagje zorgt voor een krokant korstje na het bakken.

Recept Wiener Schnitzel