6 personen
eenvoudig
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Kaneelijs met banaan en karamel

Kaneelijs met banaan en karamel

ingrediënten


10 min
6 personen
1 handje pecannoten
1 pot salted caramel
3 bananen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepels kaneelpoeder
1 liter vanille-ijs

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Neem het ijs van tevoren uit de diepvries of zet 1 minuut in de magnetron op 400 Watt zodat het ijs iets zachter wordt.
  • 2 Meng de kaneelpoeder erdoor.
  • 3 Vul een schaal met een laag ijs en leg daarop de banaan en daarop weer een laag ijs.
  • 4 Verwarm de salted caramel 40 seconden in de magnetron op 400 Watt zodat de karamel wat soepeler wordt.
  • 5 Verdeel de karamel over het ijs.
  • 6 Bestrooi eventueel met de pecannoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté