voor 10:00 besteld vandaag in huis

SPAR formule

een SPAR winkel is echt het middelpunt van de buurt

De 370 SPAR winkels vind je vooral in kleinere plaatsen, wijken en buurten, je vind ze bij tankstations, maar ook in de binnenstad en op de campus van universiteiten. Onze winkels staan dus op centrale plaatsen, zodat ze toegankelijk zijn voor onze verschillende klanten. SPAR is dé plek waar je elke dag weer terecht kunt voor kleine en grote boodschappen. Van de beste versproducten tot overheerlijke kant-en-klaar maaltijden. Lokale ondernemers staan er voor je klaar en bieden je vanzelfsprekend de helpende hand.

lokale ondernemers

Alle SPAR winkels zijn franchisewinkels. Dit wil zeggen dat onze lokale ondernemers zelfstandig een eigen winkel runnen. Natuurlijk met de unieke SPAR formule in hun achterhoofd. Ze zijn betrokken bij de buurt en bieden onze klanten zoveel meer dan een winkel. Een SPAR winkel is echt het middelpunt van de buurt. De lokale betrokkenheid en vanzelfsprekende vriendelijkheid van onze ondernemers en hun medewerkers maken het verschil.

altijd in de buurt met vijf winkeltypes

Goed eten hoeft niet ingewikkeld te zijn en zeker niet duur. Bij SPAR kies je voor prima kwaliteit met een reële prijs. Wel zo eerlijk! Ons assortiment is compleet en onze winkels zijn overzichtelijk ingericht zodat jij snel vindt wat je zoekt, want jouw gemak komt bij ons op de eerste plaats. 

SPAR buurt

Deze winkels vind je in dorpen of stadswijken, ze zijn toegankelijk en goed bereikbaar. De SPAR buurtwinkels zijn overzichtelijk en efficiënt ingericht. Bovendien blinken deze winkels uit in een uitgebreid versassortiment. Van dagelijks versgebakken brood van de ambachtelijke bakker tot groenten en fruit direct van het land: bij SPAR spat de versheid er vanaf! 

SPAR city

Deze winkels vind je in binnensteden door heel het land. De SPAR citywinkels bieden een compleet assortiment. Je vindt er ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei lekkers om direct van te genieten. Als het je ontbreekt aan tijd of zin om te koken, biedt SPAR city veel producten waarmee je toch snel een gezonde, smakelijke maaltijd op tafel zet. 

SPAR enjoy

Ook op vakantie is SPAR altijd in de buurt. Onze SPAR enjoy vakantiewinkels zijn bijvoorbeeld gevestigd op Landal GreenParks locaties. Een knapperige croissant voor het ontbijtje in je huisje, makkelijke maaltijden en alles voor een gezellige borrel bij de caravan: je vindt het hier.  

SPAR university

Deze winkels vind je op of in de buurt van universiteitscampussen. Zo verlies je als student geen kostbare tijd tijdens tentamenweken. Toe aan een break? Voor elk moment van de dag is er volop keuze uit gezonde en gemakkelijke maaltijden en lekkere tussendoortjes voor nieuwe energie.

SPAR express

De buurtwinkel waar je ook kunt tanken. Je vindt ze bij diverse Texaco tankstations in Nederland. Naast de dagelijkse boodschappen kun je er terecht voor een lekkere kop koffie of vers belegd broodje en diverse autogerelateerde producten.

Zoek een SPAR winkel in jouw buurt.