SPAR visie en missie

betrokken, verrassend, flexibel en slagvaardig

SPAR draagt op eigen wijze bij aan de kwaliteit van jouw leven. Hier en nu. Dat zit ‘m in de kleine dingen. Voor elk moment van de dag eten van goede kwaliteit en een vriendelijk woord: je vindt het bij SPAR!  

betrokken

Je dagelijkse benodigdheden zoek je natuurlijk in de buurt. Als winkel voor dagelijks gemak zorgt SPAR voor leven in de brouwerij. Je ontmoet er je buurtbewoners, het is er gezellig. Samen met onze klanten zorgen de SPAR winkels voor een buurtgevoel. Onze medewerkers zijn bovendien oprecht betrokken. Dat zie je aan alles. Ze bieden altijd een helpende hand, zijn in voor een praatje en hun vriendelijkheid komt recht uit het hart.

verrassend makkelijk

Een kakelvers ei op zondagochtend (of wat later op de dag…), frisse lakens om onder te slapen, een perfect kopje koffie. Het zijn de kleine dingen die het doen. Gemak dient de mens, vinden we bij SPAR. Daarom zijn onze winkels altijd in de buurt, toegankelijk voor iedereen. Hier bieden we jou een eigentijds assortiment voor ieder moment van de dag. Bij SPAR vind je bovendien snel wat je zoekt, want alles wat je nodig hebt voor een gezond ontbijt, late lunch of gezellige borrel ligt al bij elkaar. Wel zo gemakkelijk!

slagvaardig

Op eigen wijze versterken we de leefbaarheid van dorpen, wijken en buurten. Met onze winkels dragen we bij aan de kwaliteit van leven van onze klanten. Zodat zij kunnen genieten van het hier en nu. De beste winkel voor de buurt: dat is SPAR!