SPAR export

Export DIFS SPAR levert wereldwijd meer dan 12.000 artikelen

De afdeling Export DIFS (Dutch International Food Supply) van SPAR levert wereldwijd meer dan 12.000 verschillende artikelen. Hierdoor behoren we tot een van de grotere spelers in de levensmiddelenexport vanuit Nederland. Nederland en Europa staan wereldwijd bekend om hun voedselkwaliteit. Ons doel is om Nederlandse en Europese kwaliteitsproducten wereldwijd verkrijgbaar te maken.

de vraag naar Hollandse producten

SPAR levert op de eerste plaats aan landen waar Nederlanders naartoe geëmigreerd zijn. Hier voorzien we vooral in de klassieke Hollandse producten. Met name Suriname, de Nederlandse Antillen, Spanje, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada ontvangen bijna dagelijks SPAR producten zoals speculaas, stroopwafels, drop, bruine bonen en pindakaas.

wereldwijd SPAR kwaliteitsproducten

Daarnaast levert SPAR aan landen waar de Nederlandse / Europese kwaliteitsproducten populair zijn vanwege de hoge kwaliteit en voedselveiligheid. Voorbeelden zijn China, Singapore en de Filipijnen. Ook zijn we online actief: zo hebben wij met Attent Online als eerste Nederlandse winkelformule in 2015 de Chinese online markt betreden. Wil je meer weten over de afdeling Export? Neem dan contact op via info@difs.nl of kijk op www.difs.nl