online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan

Persberichten

Persvoorlichtster:
Xandra Eikemans (x.eikemans@despar.nl)
088-4457970

29 november 2018 - Waalwijk

verrassend makkelijk kerstontbijt van SPAR

SPAR maakt het kerstontbijt dit jaar verrassend makkelijk. Met een feestelijke 2-persoons ontbijtbox voor maar € 10,-.
26 november 2018 - Waalwijk

PostNL en SPAR gaan samenwerking aan

Op maandag 26 november hebben 5 SPAR express winkels hun dienstverlening uitgebreid met een pakket- en briefautomaat van PostNL. Met de pakket- en briefautomaat kunnen consumenten 7 dagen per week, 24 uur per dag pakketten versturen en ontvangen. Zonder tussenkomst van anderen! Met deze 5 nieuwe automaten willen PostNL en SPAR extra service toevoegen voor hun klanten
11 oktober 2018 - Waalwijk

ondernemer SPAR Standdaarbuiten opent nieuwe winkel én lanceert Tripel met dennentoppen

Afgelopen weken heeft SPAR Standdaarbuiten een metamorfose ondergaan en opent op 16 oktober haar deuren van de vernieuwde winkel. “Een frisse moderne winkel met een prachtige bakkerijafdeling, een ruime keuze in vers, optimale service en gemak” zo omschrijft ondernemer Tim op den Brouw de gloednieuwe winkel.
3 oktober 2018 - Waalwijk

Nederland wordt steeds 'groener'

SPAR opent aanstaande vrijdag de 75e SPAR express-winkel in Broerdijk, een snelweglocatie in Noord Holland.
3 oktober 2018 - Waalwijk

SPAR city winkels delen gratis boxen uit

In juli lanceerde SPAR een nieuwe app: de SPAR city app. Met deze app kunnen gebruikers iedere dag nieuwe deals claimen en sparen voor gratis koffie en thee. De eerste 10.000 personen die de SPAR app hadden gedownload, konden een gratis SPAR city box vol lekker producten claimen.
18 september 2018 - Waalwijk

burendag

22 september 2018 is het weer zover: Burendag. Een initiatief van o.a. het Oranje Fonds.
1 september 2018 - Waalwijk

sparen voor kleurrijke bowls en een handige serveerplank bij SPAR

Lekkere bites in kleurrijke bowls geserveerd op een mooie plank. Bij SPAR spaar je van donderdag 6 september tot en met woensdag 31 oktober voor deze kleurrijke bowls en een Acacia serveerplank voor bij de borrel.
16 juli 2018 - Waalwijk

SPAR introduceert afrekenen met een Tikkie

In samenwerking met Centric en ABN AMRO lanceert SPAR, na de succesvolle uitrol bij SPAR university, als eerste retailer in Nederland de betaaloplossing Tikkie in de winkels. Daarmee speelt SPAR in op de populariteit en actualiteit van mobiel betalen.
9 juli 2018 - Waalwijk

SPAR breidt vrachtwagenpark uit met nieuwe LZV’s* en dubbeldekker

SPAR neemt voor de belevering van haar winkels een nieuwe SPAR dubbeldekker in gebruik en nog eens twee extra lzv’s voor het transport tussen het distributiecentrum in Waalwijk en de HUB in Heerenveen. In 2017 zette SPAR ook al twee lzv’s in voor de distributie naar de winkels in het hoge noorden.
5 juli 2018 - Waalwijk

50e SPAR express geopend

Op 7 juli opent SPAR de 50e SPAR express-winkel in Waddinxveen; de winkel voor boodschappen langs de weg. Reden voor SPAR om op woensdag 11 juli in iedere SPAR express de eerste 100 klanten die een aankoop doen, op iets lekkers te trakteren. Eerder dit jaar maakte SPAR bekend ca. 100 SPAR express-winkels in 2018 te openen en dat loopt volgens schema. Begin 2019 volgen de overige ca. 30 locaties.