Persberichten

Persvoorlichter:
Onze persvoorlichter is te bereiken via het algemene nummer:
088 445 7777

28 september 2023 - Waalwijk

SPAR start met retail media

SPAR introduceert vandaag SPAR media, een veelzijdig netwerk dat leveranciers, en ook niet-leveranciers, de kans biedt om te adverteren in alle SPAR-winkels en op spar.nl. Het netwerk bestaat uit diverse advertentiemogelijkheden, waaronder digitale schermen in winkels, online bannering, e-mails en extended reach.
7 september 2023 - Waalwijk

SPAR boodschappen nu in de Uber Eats app

SPAR Nederland en Uber Eats kondigen een samenwerking aan. Vanaf vandaag kunnen klanten van SPAR via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen uit het brede assortiment van 20 SPAR winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de Uber Eats app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder veel lokale producten. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze binnen enkele minuten bezorgd. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken uitgebreid.
31 augustus 2023 - Waalwijk

Caroline Oosterbaan nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen SPAR Holding B.V.

De raad van commissarissen van SPAR Nederland maakt bekend dat met ingang van 1 september Caroline Oosterbaan toetreedt als voorzitter van de RVC van SPAR Holding B.V. Oosterbaan zal vanaf september 2023 voorzitter Saskia van Walsum opvolgen als voorzitter van de raad van commissarissen, die 8 jaar zeer betrokken commissaris voor SPAR is geweest en terugtreedt vanwege de afloop van 2 benoemingstermijnen
10 juli 2023 - Waalwijk

Thuisbezorgd.nl en SPAR breiden samenwerking verder uit

Artikelen uit meer dan 50 SPAR-winkels door het hele land nu te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Na een succesvolle pilot met diverse winkels gaan Thuisbezorgd.nl en SPAR de samenwerking breed uitrollen. Meer dan 50 SPAR-filialen bieden vanaf juli 2023 een ruim assortiment van zo’n 900 artikelen aan via de app en website van Thuisbezorgd.nl. Van verse broodjes, salades, wraps, gekoelde drankjes en smoothies tot brood, melk en toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.
24 mei 2023 - Waalwijk

SPAR wint Nationale Franchise Trofee 2023

SPAR sleept de veelbelovende vakprijs voor franchiseformules in ontvangst. De Trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen komen in aanmerking voor de prijs. Alle franchisenemers van de vereniging (NFV) nomineerden dit jaar Bakker Bart, Eazie en SPAR.
12 april 2023 - Waalwijk

Medewerkers SPAR dit jaar in nieuw, duurzaam jasje gestoken

Alle medewerkers van de Nederlandse SPAR-winkels worden dit jaar in nieuwe werkkleding gestoken. Die oogt heel anders dan de huidige kleding, maar er is nóg een groot verschil. De nieuwe kledinglijn is namelijk volledig van duurzame materialen geproduceerd.
18 januari 2023 - Waalwijk

SPAR in 2023 opnieuw benoemd tot Top Employer

Voor de tweede keer is SPAR benoemd tot Top Employer Nederland. De internationaal erkende onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door het Top Employers Institute. Voor de organisatie is de benoeming een erkenning voor de focus op goed werkgeverschap.
5 september 2022 - Waalwijk

SPAR plant 9.000 bomen in jubileumjaar

Donatie aan One Tree Planted onderstreept succes van recente jubileumactie. 9.000 bomen. Dat is het resultaat van de jubileumactie van SPAR in Nederland. Van 26 mei tot en met 22 juni 2022 zamelde SPAR in haar winkels geld in voor One Tree Planted. Voor elk verkocht SPAR-product doneerde de formule 10 eurocent per verkocht actieproduct, waarbij honderd producten gelijkstaan aan de aankoop én aanplanting van één boom.
28 juni 2022 - Waalwijk

Meer dan 90% van de ondernemers van de SPAR Detaillisten Coöperatie, verleent goedkeuring aan nieuw conditiestelsel

Op de extra Algemene Leden Vergadering van de SPAR Detaillisten Coöperatie, die op 27 juni jl. gehouden werd in het AFAS theater in Leusden, is het nieuwe conditiestelsel voorgesteld. Met een ruime meerderheid van stemmen is het voorstel aangenomen. De vraag om een nieuw stelsel komt voort uit de aangescherpte strategie die SPAR Holding samen met het bestuur van de SPAR Detaillisten Coöperatie in 2021 heeft opgesteld
25 mei 2022 - Waalwijk

SPAR kondigt ruimschootse verdubbeling van verkooppunten in Nederland aan

SPAR heeft de ambitie om binnen drie jaar het aantal verkooppunten in Nederland meer dan te verdubbelen van 455 naar 1000. “Daarmee zijn we op koers om king of convenience te worden en zo op elke plek, op ieder moment voor iedere Nederlander relevant te zijn”, aldus CEO John van der Ent van SPAR Nederland en member of board van SPAR International.
recalls | bekijk ze hier!