voor 10:00 besteld vandaag in huis

Persberichten

Persvoorlichtster:
Xandra Eikemans (x.eikemans@despar.nl)
088-4457970

21 juni 2019 - Rotterdam

50 ouderen ontvangen tablets voor boodschappen en zorg

Proef in Rotterdam laat ouderen experimenteren met eHealth Vijftig ouderen in Rotterdam-Centrum en Kralingen-Crooswijk krijgen de komende tijd een gratis tablet. Het apparaat is voorzien van makkelijk bedienbare apps waarmee ouderen bij de Spar hun boodschappen kunnen bestellen, makkelijk een noodsignaal kunnen uitsturen of heel eenvoudig contact opnemen met zorg of welzijn. Ook mantelzorgers kunnen via het apparaat betrokken zijn.
29 mei 2019 - Waalwijk

De opa en omabox van SPAR

4 juni aanstaande is de nationale opa- en omadag, de perfecte dag om ze eens in het zonnetje te zetten. SPAR doet graag iets extra’s op verrassende momenten óm de verbinding tussen mensen te maken. Daarom heeft SPAR speciaal voor deze dag een cadeaubox vol lekkers gemaakt.
29 mei 2019 - Waalwijk

SPAR camping store op Best Kept Secret

Na de succesvolle editie in 2018 opent SPAR ook komend weekend op het campingterrein van het Best Kept Secret festival weer de SPAR camping store. In de winkel kan de bezoeker van het festival terecht voor alles wat nodig is tijdens het verblijf op de camping
23 mei 2019 - Waalwijk

SPAR lanceert nieuwe campagne #verder

In mei start de nieuwe reclamecampagne van SPAR met als thema ‘#verder’. Via social media, digital, winkelmaterialen, folders, magazines, tv en zelfs de vrachtwagens, maakt heel Nederland kennis met waar SPAR vandaag de dag voor staat: dé winkel voor dagelijks gemak, waar de consument op elk moment van de dag vindt wat hij nodig heeft.
2 mei 2019 - Waalwijk

Vastgoedmarkt interviewde John van der Ent en Christian Koopmans

Tegen de dreigende marktkrimp in, opent SPAR in hoog tempo nieuwe vestigingen. Door de juiste plek aan de juiste ondernemer te koppelen valt er volgens CEO John van der Ent en manager Acquisitie & Vastgoed, Christian Koopmans nog een wereld te winnen in retailland. Robert Paling van Vastgoedmarkt interviewde de heren.
26 maart 2019 - Waalwijk

Opening SPAR city Hilversum

Op 4 april opent SPAR city een nieuwe winkel aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum
20 maart 2019 - Waalwijk

commercieel directeur Susanne Kroon vertrekt bij SPAR

Sinds 2012 was Kroon bij de SPAR eindverantwoordelijk voor het commerciële team. De formule van het merk SPAR is vernieuwd, het aantal vestigingen breidt zich verder uit en het merk is sterker dan ooit met behoud van de verbinding waar SPAR van oudsher voor staat. Inmiddels is SPAR in heel Nederland te vinden in vijf verschijningsvormen voor dagelijks gemak: buurt, city, express (winkels bij tankstations), enjoy (vakantiewinkels) en university (winkels op of in de buurt van universiteitscampussen).
13 februari 2019 - Waalwijk

SPAR smaakt steeds groener

Op 13 februari vond in DeFabrique in Utrecht de jaarlijkse SPAR beurs plaats. Een evenement voor SPAR ondernemers en hun winkelteams waarbij SPAR en haar leveranciers hun (nieuwste) producten en diensten tonen. Dit jaar stond voor SPAR volledig in het teken van verduurzamen.
1 februari 2019 - Waalwijk

opening 100e SPAR express

In Ede aan de A12 is vanochtend om 9.00 uur de 100e SPAR express bij Esso ‘De Buunderkamp’ geopend; met de nieuwe concepten SPAR lokaal en SPAR bakery.
22 december 2018 - Waalwijk

Attent stopt eind 2018

Met ingang van eind 2018 komt er een einde aan het Attent-tijdperk in Nederland. De landelijke supermarktketen die opereert onder de vlag van SPAR stopt.