Persberichten

Persvoorlichtster:
Xandra Eikemans (x.eikemans@despar.nl)
088-4457970

16 december 2019 - Waalwijk

SPAR zet zich in 'met je hart'

SPAR draagt graag bij aan de kwaliteit van leven en voelt zich verbonden met de buurt of wijk in dorp of stad. Voor elk moment van de dag eten van goede kwaliteit en een vriendelijk woord: je vindt het bij SPAR. Bij onze ondernemers zit betrokkenheid in hun DNA. Met de rol van de ondernemer als sociaal middelpunt van een gemeenschap, zorgt SPAR voor een verbinding in de omgeving. Maar ook vanuit het hoofdkantoor wordt deze Kerst een brug geslagen, door middel van een samenwerking met de stichting Met je hart, een stichting die zich inzet voor het verzachten van eenzaamheid onder ouderen, waarbij er een Kerstbijeenkomst wordt georganiseerd voor eenzame ouderen in de omgeving.
25 november 2019 - Waalwijk

waanzinnige Black Friday break deals bij SPAR

29 november is de aftrap voor kerstinkopen tijdens Black Friday. Deze uit de Verenigde Staten overgewaaide Super Sale is inmiddels ook in Nederland gigantisch groot. Sterker nog, Black Friday duurt tegenwoordig het hele weekend, inclusief Cyber Monday. En uiteraard haakt SPAR daar ook bij aan.
15 november 2019 - Waalwijk

Unieke samenwerking tussen SPAR city Zwolle en The Tosti Club!

Op woensdag 27 november opent aan het Lubeckplein in Zwolle een nieuwe SPAR city haar deuren met daarin een nieuwe vestiging van The Tosti Club! Een SPAR city met een nog completer assortiment, doordat de consument er nu ook gedurende de openingstijden van de winkel terecht kan voor verschillende variaties tosti’s, sandwiches en verse barista koffie.
12 november 2019 - Waalwijk

spaar en verras elkaar met een mooi gebaar

Met de nieuwe Kerstspaaractie van SPAR komt de betrokkenheid van SPAR naar voren. Consumenten kunnen sparen voor een feestelijk en verrassend makkelijk kerstpakket. Een pakket wat zij zelf kunnen gebruiken maar ook cadeau kunnen geven aan iemand anders, als blijk van waardering of om te laten zien dat ze er voor een ander zijn.
6 november 2019 - Waalwijk

SPAR city Maastricht opent haar deuren

Op 6 november vindt de officiële opening van de SPAR city aan de Boschstraat in Maastricht plaats. Op donderdag 7 november gaan de deuren open voor de consumenten. Ondernemer van deze gemakswinkel is Ricardo Buitendijk.
24 oktober 2019 - Waalwijk

SPAR benoemt nieuwe directieleden

SPAR is verheugd te kunnen melden dat als Directeur Finance & IT Bas Luten en als Commercieel Directeur Geeske Burema worden benoemd in de directie van SPAR met ingang van 1 januari 2020.
21 oktober 2019 - Waalwijk

SPAR opent weer een city winkel in Breda

Komende donderdag, 24 oktober, opent Djordy de Nooijer aan de Boschstraat in Breda zijn 2e SPAR city winkel.
20 september 2019 - Waalwijk

150e SPAR express

Vandaag opent SPAR de 150e SPAR express Eemakker aan de Rijksweg 27 bij Eemnes.
17 september 2019 - Waalwijk

Anita Wetterhahn-Reijnen benoemd tot Commissaris bij SPAR Holding B.V.

Anita Wetterhahn-Reijnen is met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van SPAR Holding B.V. en volgt huidig commissaris Andries Gies op.
20 augustus 2019 - Waalwijk

wijziging in directiestructuur SPAR

De directiestructuur van SPAR zal met ingang van 1 oktober a.s. worden aangepast om de verdere groei van de organisatie te kunnen waarborgen. In de nieuwe structuur is er sprake van een CEO-bestuursmodel waarbij algemeen directeur John van der Ent eindverantwoordelijk is als voorzitter van het directieteam.