Persberichten

Persvoorlichtster:
Xandra Eikemans (x.eikemans@despar.nl)
088-4457970

8 maart 2021 - Enschede

SPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Enschede

SPAR city Enschede opent een nieuwe shop-in-shop van The Tosti Club. In deze SPAR-vestiging zijn vanaf 11 maart de Echte Tosti’s verkrijgbaar. Na de succesvolle start van de shop-in-shoplocatie van The Tosti Club in Zwolle breidt SPAR het succesverhaal van de The Tosti Club verder uit. Na deze opening zullen spoedig vestigingen in Amsterdam (Hobbemakade) en Hoorn hun deuren openen.
4 januari 2021 - Waalwijk

SPAR schenkt eindejaarspakketten aan stichting ‘Met je hart’

SPAR draagt graag bij aan de kwaliteit van leven en voelt zich verbonden met de buurt of wijk in dorp of stad. Dat is ook de reden waarom SPAR in 2019 al een samenwerking met de stichting ‘Met je hart’ aanging. De stichting ‘Met je hart’ zet zich in voor het verzachten van eenzaamheid onder ouderen. Juist nu in deze tijd nog relevanter. Om het jaar 2021 goed in te luiden laat SPAR weten dat ze aan deze mensen denkt en schenkt ruim 1.500 eindejaarspakketten aan de stichting ten behoeve van de eenzame ouderen.
30 oktober 2020 - Waalwijk

SPAR neemt meerderheidsbelang in The Tosti Club

SPAR neemt een meerderheidsbelang in The Tosti Club, dat elf vestigingen heeft in steden als Rotterdam, Breda en Nijmegen. In Arnhem en Zwolle is The Tosti Club al onderdeel van de plaatselijke SPAR-vestiging.
8 september 2020 - Waalwijk

SPAR mini komt aan in Scheveningen

Vandaag - 8 september opent SPAR mini haar deuren op de boulevard van Scheveningen (ter hoogte van beachclub Copacabana). De SPAR mini is dé 1-persoonswinkel voor de 1,5-metersamenleving.
26 augustus 2020 - Waalwijk

SPAR partner Urban Athletics Series

SPAR heeft zich als partner verbonden aan de Urban Athletics Series. Het urban concept – gesteund door de Atletiekunie – biedt de atletieksport op een verrassende manier aan in Nederlandse stadscentra en geeft lokale verenigingen een podium.
22 juli 2020 - Waalwijk

SPAR mini gaat verder on tour

Na de tour door de Friese wateren met een stop in Leeuwarden, Woudsend en Franeker staat de SPAR mini van 22 tot en met 28 juli op Strand Nulde in Putten (zichtbaar vanaf de A28). Met deze eerste 1-persoonswinkel van Nederland kan SPAR vakantiegangers en dagjesmensen in het recreatiegebied snel en gemakkelijk voorzien van lekker en gezond eten en drinken.
15 juli 2020 - Waalwijk

SPAR met varende 1-persoonswinkel on tour in Friesland

Van 14 t/m 19 juli gaat SPAR varend on tour in Friesland met tussenstops in Leeuwarden, Woudsend en Franeker. Met deze eerste varende 1-persoonswinkel van Nederland kan SPAR vakantiegangers en dagjesmensen op het water snel en gemakkelijk voorzien van lekker en gezond eten en drinken. Bovendien kunnen watersporters en recreanten online hun ‘bootschappen’ bestellen, die dezelfde dag in de haven worden bezorgd door lokale SPAR ondernemers.
15 juni 2020 - Waalwijk

SPAR opent eerste 1-persoonswinkel in Nederland

Op maandag 15 juni heeft SPAR de eerste 1-persoonswinkel van Nederland - en misschien wel ter wereld - geopend. Deze mobiele SPAR mini bestaat uit een omgebouwde zeecontainer die overal kan worden neergezet om consumenten op elk moment van de dag snel en gemakkelijk te voorzien van eten en drinken. Dankzij de zelfscan-kassa is de SPAR mini helemaal klaar voor de 1,5 metersamenleving.
10 juni 2020 - Waalwijk

SPAR, groots in kleine winkels, komt met nóg kleinere winkel

SPAR komt met een afgeleide van haar SPAR city format, namelijk SPAR city small, een eigentijdse gemakswinkel van slechts 80m² op een high traffic locatie. Middenin het centrum van Utrecht, aan de Bakkerstraat opent op 12 juni SPAR haar eerste city small winkel.
27 mei 2020 - Waalwijk

SPAR cadeaubox voor Opa-Oma Dag op 4 juni

Op 4 juni is het Nationale Opa-Oma Dag. En omdat we in deze coronacrisis onze grootouders niet of nauwelijks kunnen zien, is het belangrijker dan ooit om ze te verrassen en te verwennen. Daarom heeft SPAR speciaal voor Opa-Oma Dag een cadeaubox vol lekkers in de winkel en op spar.nl. De bekende YouTube-vlogger Furtjuh heeft de handige box alvast bezorgd bij oma Miep!