Persberichten

Persvoorlichter:
Onze persvoorlichter is te bereiken via het algemene nummer:
088 445 7777

20 februari 2024 - Waalwijk

Commercieel directeur Geeske Burema vertrekt bij SPAR

Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 SPAR, laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Sinds januari 2020 is Geeske Burema als commercieel directeur in dienst bij SPAR. Na 4 jaar van toegewijde dienst heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.
13 februari 2024 - Waalwijk

SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland maken bekend dat ze hun samenwerking, die in 2017 begon met de ombouw en samenwerking van winkels, verlengen en verder uitbouwen. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels omgebouwd en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR Express winkels.
19 januari 2024 - Waalwijk

SPAR voor derde keer op rij uitgeroepen als Top Employer in Nederland

Voor het derde achtereenvolgende jaar mag SPAR zich Top Employer Nederland noemen. Deze internationale erkenning, jaarlijks uitgereikt door het Top Employers Institute, onderstreept opnieuw SPAR’s toegewijde en oprechte aandacht voor goed werkgeverschap.
31 oktober 2023 - Waalwijk

Nieuwe merkcampagne SPAR

SPAR lanceert vanaf deze week de nieuwe merkcampagne ‘effe sparren’. SPAR speelt hierbij in op de ‘effe maatschappij’. Dit door telkens als het effe nodig is, een makkelijke boodschap te bieden: effe sparren. Zo maakt heel Nederland kennis met waar SPAR vandaag de dag voor staat: dé winkel voor dagelijks gemak, waar de consument op elk moment van de dag vindt wat hij nodig heeft.
28 september 2023 - Waalwijk

SPAR start met retail media

SPAR introduceert vandaag SPAR media, een veelzijdig netwerk dat leveranciers, en ook niet-leveranciers, de kans biedt om te adverteren in alle SPAR-winkels en op spar.nl. Het netwerk bestaat uit diverse advertentiemogelijkheden, waaronder digitale schermen in winkels, online bannering, e-mails en extended reach.
7 september 2023 - Waalwijk

SPAR boodschappen nu in de Uber Eats app

SPAR Nederland en Uber Eats kondigen een samenwerking aan. Vanaf vandaag kunnen klanten van SPAR via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen uit het brede assortiment van 20 SPAR winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de Uber Eats app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder veel lokale producten. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze binnen enkele minuten bezorgd. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken uitgebreid.
31 augustus 2023 - Waalwijk

Caroline Oosterbaan nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen SPAR Holding B.V.

De raad van commissarissen van SPAR Nederland maakt bekend dat met ingang van 1 september Caroline Oosterbaan toetreedt als voorzitter van de RVC van SPAR Holding B.V. Oosterbaan zal vanaf september 2023 voorzitter Saskia van Walsum opvolgen als voorzitter van de raad van commissarissen, die 8 jaar zeer betrokken commissaris voor SPAR is geweest en terugtreedt vanwege de afloop van 2 benoemingstermijnen
10 juli 2023 - Waalwijk

Thuisbezorgd.nl en SPAR breiden samenwerking verder uit

Artikelen uit meer dan 50 SPAR-winkels door het hele land nu te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Na een succesvolle pilot met diverse winkels gaan Thuisbezorgd.nl en SPAR de samenwerking breed uitrollen. Meer dan 50 SPAR-filialen bieden vanaf juli 2023 een ruim assortiment van zo’n 900 artikelen aan via de app en website van Thuisbezorgd.nl. Van verse broodjes, salades, wraps, gekoelde drankjes en smoothies tot brood, melk en toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.
24 mei 2023 - Waalwijk

SPAR wint Nationale Franchise Trofee 2023

SPAR sleept de veelbelovende vakprijs voor franchiseformules in ontvangst. De Trofee is een mooie erkenning op het gebied van samenwerking en kwaliteit. Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen komen in aanmerking voor de prijs. Alle franchisenemers van de vereniging (NFV) nomineerden dit jaar Bakker Bart, Eazie en SPAR.
12 april 2023 - Waalwijk

Medewerkers SPAR dit jaar in nieuw, duurzaam jasje gestoken

Alle medewerkers van de Nederlandse SPAR-winkels worden dit jaar in nieuwe werkkleding gestoken. Die oogt heel anders dan de huidige kleding, maar er is nóg een groot verschil. De nieuwe kledinglijn is namelijk volledig van duurzame materialen geproduceerd.