Persberichten

Persvoorlichter:
Onze persvoorlichter is te bereiken via het algemene nummer:
088 445 7777

18 januari 2023 - Waalwijk

SPAR in 2023 opnieuw benoemd tot Top Employer

Voor de tweede keer is SPAR benoemd tot Top Employer Nederland. De internationaal erkende onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door het Top Employers Institute. Voor de organisatie is de benoeming een erkenning voor de focus op goed werkgeverschap.
5 september 2022 - Waalwijk

SPAR plant 9.000 bomen in jubileumjaar

Donatie aan One Tree Planted onderstreept succes van recente jubileumactie. 9.000 bomen. Dat is het resultaat van de jubileumactie van SPAR in Nederland. Van 26 mei tot en met 22 juni 2022 zamelde SPAR in haar winkels geld in voor One Tree Planted. Voor elk verkocht SPAR-product doneerde de formule 10 eurocent per verkocht actieproduct, waarbij honderd producten gelijkstaan aan de aankoop én aanplanting van één boom.
28 juni 2022 - Waalwijk

Meer dan 90% van de ondernemers van de SPAR Detaillisten Coöperatie, verleent goedkeuring aan nieuw conditiestelsel

Op de extra Algemene Leden Vergadering van de SPAR Detaillisten Coöperatie, die op 27 juni jl. gehouden werd in het AFAS theater in Leusden, is het nieuwe conditiestelsel voorgesteld. Met een ruime meerderheid van stemmen is het voorstel aangenomen. De vraag om een nieuw stelsel komt voort uit de aangescherpte strategie die SPAR Holding samen met het bestuur van de SPAR Detaillisten Coöperatie in 2021 heeft opgesteld
25 mei 2022 - Waalwijk

SPAR kondigt ruimschootse verdubbeling van verkooppunten in Nederland aan

SPAR heeft de ambitie om binnen drie jaar het aantal verkooppunten in Nederland meer dan te verdubbelen van 455 naar 1000. “Daarmee zijn we op koers om king of convenience te worden en zo op elke plek, op ieder moment voor iedere Nederlander relevant te zijn”, aldus CEO John van der Ent van SPAR Nederland en member of board van SPAR International.
14 april 2022 - Waalwijk

SPAR eerste gemakswinkel die naast directe consumptie producten ook boodschappen laat bezorgen via thuisbezorgd.nl

SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Thuisbezorgd.nl biedt SPAR nu extra een breed assortiment aan van ruim 1.000 geselecteerde producten. Van brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden. De boodschappen worden bezorgd vanuit 20 SPAR-winkels door het hele land en na een succesvolle lancering volgen andere SPAR-winkels volgen. Het aangeboden assortiment benadrukt de visie van SPAR; het samenbrengen van foodservice- dat al werd aangeboden op het platform- en foodretail.
7 april 2022 - Waalwijk

Maatschappelijke ambitie van SPAR: mensen in beweging brengen

Al 90 jaar brengt SPAR mensen samen en daar voegt de organisatie, in het jaar dat zij jarig is, een maatschappelijke ambitie aan toe: mensen meer in beweging brengen. De ambitie is onderdeel van de aangescherpte koers van de organisatie. Een van de manieren waarop SPAR een bewuste en gezonde leefstijl promoot, is met het sponsoren van grote sportevenementen. De Toerversie Amstel Gold Race is het eerste grote outdoor evenement waar SPAR nadrukkelijk zichtbaar zal zijn.
23 maart 2022 - Waalwijk

SPAR bestaat 90 jaar en kiest voor koers met maximale focus op gemak

SPAR bestaat 90 jaar en kiest dit jubileumjaar voor de aftrap van haar aangescherpte koers. De organisatie focust op de propositie met maximale focus op gemak voor de klant. Daarnaast is in alle 455 Nederlandse winkels aandacht voor het jubileum, met onder andere traktaties en aantrekkelijke win- en kortingsacties.
10 maart 2022 - Waalwijk

SPAR sponsor bij Tilburg Ten Miles

SPAR heeft met Golazo Athletics een overeenkomst gesloten om als sponsor deel uit te maken van de Tilburg Ten Miles die dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 september zal worden gehouden. De van oorsprong Nederlandse gemakswinkel wordt naamdrager van de Cityrun, komt met een mini pop-up winkel bij het evenement en zorgt voor de catering van de vrijwilligers.
10 februari 2022 - Waalwijk

SPAR sluit meerjarig partnership met Atletiekunie

SPAR pakt hierin door met een samenwerking die wordt uitgerold over alle geledingen van de sportbond. Van het in beweging brengen van klanten tot het promoten van de atletieksport onder de jeugd en van de SPAR-mini winkel bij atletiekevents tot het inspireren van heel Nederland samen met topsporters. Op deze manier draagt SPAR in de volle breedte bij aan de missie van de Atletiekunie om Nederland in beweging te brengen.
2 februari 2022 - Waalwijk

SPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Deventer

SPAR opent op 8 februari om 11:00 uur een The Tosti Club aan de Keizerstraat 4a in Deventer.