Persberichten

Persvoorlichtster:
Emy van Meel (e.van.meel@despar.nl)
06-23645358

9 november 2021 - Waalwijk

SPAR Formuledag 3 november 2021

SPAR CEO John van der Ent heeft 3 november de aangescherpte strategie van SPAR met haar ondernemers gedeeld op de jaarlijkse Formuledag om samen de volgende stappen te zetten. De kernpunten van deze strategie zijn: verder groeien met foodservice, groei van het aantal verkooppunten en investeren in permanente verbetering van onze winkels.
2 september 2021 - Waalwijk

Gratis donuts bij de SPAR mini tijdens de Dutch Grand Prix

Van donderdag 2 t/m zondag 5 september krijgen racefans een knaloranje F1 donut gratis bij aankoop van een beker koffie in de SPAR mini op de boulevard van Zandvoort. Naast heerlijke koffie van een echte ‘sparista’ is er in deze mobiele eenpersoonswinkel ook een snel ontbijtje, lekkere lunch, gezond tussendoortje of gekoelde drankjes te halen.
31 augustus 2021 - Waalwijk

SPAR opent nieuwe vestiging met The Tosti Club in Hoorn

SPAR city opent op 9 september een nieuwe gemakswinkel aan de Gouw 33 in Hoorn.
27 augustus 2021 - Waalwijk

SPAR university gaat verder onder de hoede van twee SPAR city ondernemers

Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje dragen de meerderheid van hun aandelen in SPAR university over aan SPAR city ondernemers Martijn ten Berge en Ilona Bloch. SPAR holding zal in een actieve rol de nieuwe organisatie ondersteunen.
23 augustus 2021 - Waalwijk

SPAR Lexmond in nieuw jasje

SPAR Lexmond van ondernemerskoppel Henk & Elly van Maren verbouwt momenteel haar winkel naar de nieuwste 3.0 versie. De look & feel van de winkel ondergaat een metamorfose, de winkel wordt ingedeeld op eetmomenten maar de grootste aanpassingen zullen de toevoegingen van foodservice-elementen zijn.
16 augustus 2021 - Waalwijk

SPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen

Tijdens een verwoeste brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in de Beekse Bergen (Hilvarenbeek) in juni jl. ging ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag verloren. In de afgelopen weken is met man en macht gewerkt om een noodvoorziening te realiseren waarmee SPAR weer kan zorgen voor gemak voor de vakantiegangers. Zeker nu het hoogseizoen in volle gang is en het park volledig is volgeboekt, kan een gemakswinkel niet achterwege blijven.
9 augustus 2021 - Waalwijk

SPAR Bovenkarspel wisselt van ondernemer

Ondernemers Arie en Vera Schrama geven na vele mooie jaren het ondernemersstokje van hun SPAR in Bovenkarspel over aan Olav Marchand. 14 augustus is de laatste dag van dit ondernemerspaar wat gaat genieten van een welverdiend pensioen.
6 juli 2021 - Waalwijk

verbouwing bij SPAR Willemsen in Milsbeek

SPAR Willemsen aan de Kerkstraat in Milsbeek verbouwt momenteel haar winkel naar een 3.0 versie. De look & feel van de winkel ondergaat een metamorfose maar de grootste aanpassingen zullen de toevoegingen van foodservice-elementen zijn. De winkel is op 28 juni gesloten en komende donderdag, 8 juli opent SPAR Willemsen haar deuren weer voor haar gasten.
25 juni 2021 - Waalwijk

SPAR Giessen-Rijswijk gaat verhuizen

Op 26 juni om 15.00 uur sluit SPAR Giessen-Rijswijk aan de Dorpsstraat haar deuren. De dorpen zullen het dan anderhalve week zonder SPAR moeten doen vanwege de verhuizing. Vanaf donderdag 8 juli zijn de klanten van harte welkom in de nieuwe SPAR van Dinand Kraaij op het Parelplein in Giessen-Rijswijk, waar hij als eerste van dit complex de winkel zal openen.
22 juni 2021 - Waalwijk

SPAR en Urban Athletics Series klaar voor atletiekzomer

Sportpromotie-initiatief klaar voor tour langs 15 binnensteden
recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier