Persberichten

Persvoorlichtster:
Xandra Eikemans (x.eikemans@despar.nl)
088-4457970

22 juli 2020 - Waalwijk

SPAR mini gaat verder on tour

Na de tour door de Friese wateren met een stop in Leeuwarden, Woudsend en Franeker staat de SPAR mini van 22 tot en met 28 juli op Strand Nulde in Putten (zichtbaar vanaf de A28). Met deze eerste 1-persoonswinkel van Nederland kan SPAR vakantiegangers en dagjesmensen in het recreatiegebied snel en gemakkelijk voorzien van lekker en gezond eten en drinken.
15 juli 2020 - Waalwijk

SPAR met varende 1-persoonswinkel on tour in Friesland

Van 14 t/m 19 juli gaat SPAR varend on tour in Friesland met tussenstops in Leeuwarden, Woudsend en Franeker. Met deze eerste varende 1-persoonswinkel van Nederland kan SPAR vakantiegangers en dagjesmensen op het water snel en gemakkelijk voorzien van lekker en gezond eten en drinken. Bovendien kunnen watersporters en recreanten online hun ‘bootschappen’ bestellen, die dezelfde dag in de haven worden bezorgd door lokale SPAR ondernemers.
15 juni 2020 - Waalwijk

SPAR opent eerste 1-persoonswinkel in Nederland

Op maandag 15 juni heeft SPAR de eerste 1-persoonswinkel van Nederland - en misschien wel ter wereld - geopend. Deze mobiele SPAR mini bestaat uit een omgebouwde zeecontainer die overal kan worden neergezet om consumenten op elk moment van de dag snel en gemakkelijk te voorzien van eten en drinken. Dankzij de zelfscan-kassa is de SPAR mini helemaal klaar voor de 1,5 metersamenleving.
10 juni 2020 - Waalwijk

SPAR, groots in kleine winkels, komt met nóg kleinere winkel

SPAR komt met een afgeleide van haar SPAR city format, namelijk SPAR city small, een eigentijdse gemakswinkel van slechts 80m² op een high traffic locatie. Middenin het centrum van Utrecht, aan de Bakkerstraat opent op 12 juni SPAR haar eerste city small winkel.
27 mei 2020 - Waalwijk

SPAR cadeaubox voor Opa-Oma Dag op 4 juni

Op 4 juni is het Nationale Opa-Oma Dag. En omdat we in deze coronacrisis onze grootouders niet of nauwelijks kunnen zien, is het belangrijker dan ooit om ze te verrassen en te verwennen. Daarom heeft SPAR speciaal voor Opa-Oma Dag een cadeaubox vol lekkers in de winkel en op spar.nl. De bekende YouTube-vlogger Furtjuh heeft de handige box alvast bezorgd bij oma Miep!
19 mei 2020 - Waalwijk

nieuwe SPAR city in de Koningstraat in Arnhem

Op donderdag 21 mei opent Luke van Gelder aan de Koningstraat in Arnhem een nieuwe SPAR city. Bijzonder aan deze locatie is de toevoeging van een The Tosti Club module.
16 maart 2020 -

SPAR is er ook nú voor jou

Beste klant, Het zijn vreemde tijden nu het coronavirus om zich heen grijpt. SPAR is er ook nú voor jou. In veel buurten en wijken zijn onze SPAR-winkels het hart. En ook langs snelwegen of in de steden is SPAR een plek waar je je dagelijkse boodschappen doet. Veel van jullie komen al jarenlang bij ons in de winkel en kennen we persoonlijk. Uiteraard staat de gezondheid van onze klanten, medewerkers voorop. We blijven op alle locaties open waar het kan én doen we er ook nú alles aan om iedereen zo goed mogelijk te voorzien in de dagelijkse boodschappen.
16 december 2019 - Waalwijk

SPAR zet zich in 'met je hart'

SPAR draagt graag bij aan de kwaliteit van leven en voelt zich verbonden met de buurt of wijk in dorp of stad. Voor elk moment van de dag eten van goede kwaliteit en een vriendelijk woord: je vindt het bij SPAR. Bij onze ondernemers zit betrokkenheid in hun DNA. Met de rol van de ondernemer als sociaal middelpunt van een gemeenschap, zorgt SPAR voor een verbinding in de omgeving. Maar ook vanuit het hoofdkantoor wordt deze Kerst een brug geslagen, door middel van een samenwerking met de stichting Met je hart, een stichting die zich inzet voor het verzachten van eenzaamheid onder ouderen, waarbij er een Kerstbijeenkomst wordt georganiseerd voor eenzame ouderen in de omgeving.
25 november 2019 - Waalwijk

waanzinnige Black Friday break deals bij SPAR

29 november is de aftrap voor kerstinkopen tijdens Black Friday. Deze uit de Verenigde Staten overgewaaide Super Sale is inmiddels ook in Nederland gigantisch groot. Sterker nog, Black Friday duurt tegenwoordig het hele weekend, inclusief Cyber Monday. En uiteraard haakt SPAR daar ook bij aan.
15 november 2019 - Waalwijk

Unieke samenwerking tussen SPAR city Zwolle en The Tosti Club!

Op woensdag 27 november opent aan het Lubeckplein in Zwolle een nieuwe SPAR city haar deuren met daarin een nieuwe vestiging van The Tosti Club! Een SPAR city met een nog completer assortiment, doordat de consument er nu ook gedurende de openingstijden van de winkel terecht kan voor verschillende variaties tosti’s, sandwiches en verse barista koffie.