voor 10:00 besteld vandaag in huis

Persberichten

Persvoorlichtster:
Xandra Eikemans (x.eikemans@despar.nl)
088-4457970

20 september 2019 - Waalwijk

150e SPAR express

Vandaag opent SPAR de 150e SPAR express Eemakker aan de Rijksweg 27 bij Eemnes.
17 september 2019 - Waalwijk

Anita Wetterhahn-Reijnen benoemd tot Commissaris bij SPAR Holding B.V.

Anita Wetterhahn-Reijnen is met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van SPAR Holding B.V. en volgt huidig commissaris Andries Gies op.
20 augustus 2019 - Waalwijk

wijziging in directiestructuur SPAR

De directiestructuur van SPAR zal met ingang van 1 oktober a.s. worden aangepast om de verdere groei van de organisatie te kunnen waarborgen. In de nieuwe structuur is er sprake van een CEO-bestuursmodel waarbij algemeen directeur John van der Ent eindverantwoordelijk is als voorzitter van het directieteam.
19 augustus 2019 - Waalwijk

Edith Appels gaat de SPAR organisatie verlaten

Sinds haar aantreden in 2014 heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie van SPAR, in de gecombineerde rol van CFO/COO bij SPAR Holding. In die functie is zij verantwoordelijk geweest voor de invoering van een nieuw conditiestelsel en het gezonder maken en moderniseren van de winkelportefeuille. Onder haar leiding zijn de exploitatieresultaten verbeterd en is het aantal winkels sterk toegenomen. Daarnaast staat er een infrastructuur om de werkprocessen in de winkel verder te optimaliseren
9 juli 2019 - Waalwijk

Opening SPAR city Delft

​11 juli gaan de deuren open van een nieuwe SPAR city aan de Westvest 1 in Delft.
1 juli 2019 - Waalwijk

SPAR city Deventer opent haar deuren

Aan de Keizerstraat in Deventer wordt komende donderdag 4 juli een nieuwe SPAR city winkel geopend.
21 juni 2019 - Rotterdam

50 ouderen ontvangen tablets voor boodschappen en zorg

Proef in Rotterdam laat ouderen experimenteren met eHealth Vijftig ouderen in Rotterdam-Centrum en Kralingen-Crooswijk krijgen de komende tijd een gratis tablet. Het apparaat is voorzien van makkelijk bedienbare apps waarmee ouderen bij de Spar hun boodschappen kunnen bestellen, makkelijk een noodsignaal kunnen uitsturen of heel eenvoudig contact opnemen met zorg of welzijn. Ook mantelzorgers kunnen via het apparaat betrokken zijn.
29 mei 2019 - Waalwijk

De opa en omabox van SPAR

4 juni aanstaande is de nationale opa- en omadag, de perfecte dag om ze eens in het zonnetje te zetten. SPAR doet graag iets extra’s op verrassende momenten óm de verbinding tussen mensen te maken. Daarom heeft SPAR speciaal voor deze dag een cadeaubox vol lekkers gemaakt.
29 mei 2019 - Waalwijk

SPAR camping store op Best Kept Secret

Na de succesvolle editie in 2018 opent SPAR ook komend weekend op het campingterrein van het Best Kept Secret festival weer de SPAR camping store. In de winkel kan de bezoeker van het festival terecht voor alles wat nodig is tijdens het verblijf op de camping
23 mei 2019 - Waalwijk

SPAR lanceert nieuwe campagne #verder

In mei start de nieuwe reclamecampagne van SPAR met als thema ‘#verder’. Via social media, digital, winkelmaterialen, folders, magazines, tv en zelfs de vrachtwagens, maakt heel Nederland kennis met waar SPAR vandaag de dag voor staat: dé winkel voor dagelijks gemak, waar de consument op elk moment van de dag vindt wat hij nodig heeft.
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier