kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Hertog Jan pils multipack gekoeld blik 330 ml

Hertog Jan

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

11 .-

1.98 Liter

Geniet van Hertog Jan's koele Ardense smaak.

  • Ardens zacht water gebruikt
  • Zorgvuldig gekozen hop en mout
  • 5,1% alcoholgenot

omschrijving

Een Toast op Hertog Jan Pils Het is altijd een feest met Hertog Jan pils. Jouw borrelmomenten worden extra speciaal met deze pils van 5,1% alcohol die zorgvuldig is gebrouwen uit zacht water uit de Ardennen. In elk van de 6 oogstrelende 330ml blikken, vind je een gouden, smaakvolle vloeistof, een product van zorgvuldig geselecteerde hop en mout. Het is altijd het juiste moment om te genieten van deze uit liefde voor bier gebrouwen pils. Bewaar en Gebruik Hertog Jan Pils Om heerlijk van je Hertog Jan pils te kunnen genieten, is het belangrijk om je blikken gekoeld te bewaren. De krimpverpakking van 1,98 liter wordt aanbevolen om op een koele en droge plaats te bewaren. Dit garandeert dat je Hertog Jan pils tot de laatste druppel vers en lekker is. Vergeet niet, alcohol moet altijd met mate worden gedronken, dus neem de tijd om je Hertog Jan pils te savoureren. Meer over Hertog Jan Pils Ben je op zoek naar een alternatief voor Hertog Jan pils? Overweeg dan eens een ander A-merk biertje om jouw smaakpapillen te plezieren. En als je echt smaak wilt toevoegen, zou je Hertog Jan pils kunnen combineren met hartige snacks zoals kaas of worst. Dit accentueert de smaak van je bier en van het voedsel, wat resulteert in een onvergetelijk borrelmoment. Probeer maar eens, wedden dat je het lekker vindt?
  • BIER CAT. 1
inhoud en gewicht
1.98 Liter

ingrediënten

ingrediënten
water, GERSTEMOUT, maïs, GERST, hop.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.4 gram

Koolhydraten 3 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.1 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0 gram

bewaren

Als natuurproduct is het niet onbeperkt houdbaar. Bewaar het daarom koel. Ten minste houdbaar tot einde: zie onderzijde blikken

gebruik

Hertog Jan Traditioneel natuurzuiver bier smaakt het best op een temperatuur van 3°C. Drink niet als je rijdt. 18+. Serveertemperatuur: 3°C.

contactgegevens

INBEV NEDERLAND

Hertog Jan pils multipack gekoeld blik 330 ml
11 .-