kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Alpro Drink Amandel Ongezoet

Alpro

2 . 65

1 Liter

Licht, puur en perfect in jouw koffie.

  • Licht geroosterde Mediterrane amandelen
  • Zonder toegevoegde suikers
  • Perfect in koffie en recepten

omschrijving

Alpro Amandel Drank: Natuurlijke Verfrissing voor Elke Dag Immerseer jezelf in het pure natuurlijke genot van Alpro Amandeldrink. Gemaakt van de allerhoogste kwaliteit licht geroosterde Mediterrane amandelen verzorgd en gemengd met natuurlijk bronwater. Elk pak van deze gezonde drank biedt een 1-liter dosis van verkoelende, hydraterende goedheid. Alpro is 100% plantaardig, zonder toegevoegde suikers, geschikt voor elk moment van je dag, of het nu je ontbijt, lunch of tussendoortjes betreft. Bewaar en Gebruik Alpro Amandeldrink Door de aard van de ingrediënten is het absoluut noodzakelijk om deze amandeldrink in een koele en droge omgeving te bewaren. Alpro's pak maakt het gemakkelijk om te bewaren en zorgt ervoor dat de rijke smaak van de Mediterrane amandelen behouden blijft. Je kan er zelfs voor kiezen om het te gebruiken in verschillende recepten of in je koffie. Dit is een veelzijdige drank die tot 12 maanden houdbaar is vanaf de productiedatum. Meer over Alpro Amandeldrink Als je een voorstander bent van een gezonde levensstijl, kijk dan niet verder dan de Alpro Amandeldrink voor je dagelijkse dosis voeding en hydratatie. Het is een uitstekend alternatief voor traditionele melkdranken en biedt een veelzijdige optie voor veganisten of voor diegenen die lactose intolerant zijn. Als je zin hebt in iets anders, dan kan je overwegen om deze te vervangen door andere smaken in hetzelfde assortiment, zoals Alpro Sojadrink of Alpro Haverdrank. Neem deze drank als onderdeel van je ontbijt of lunch voor een verfrissend begin van je dag.
  • - Amandeldrink met toegevoegde calcium en vitaminen.
  • U.H.T.
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
water, amandel (2,3%), calcium (calciumcarbonaat), zeezout, stabilisatoren (guarpitmeel, gellangom), emulgator (lecithinen), natuurlijk aroma, vitaminen B12, D2, E
dieetkenmerken

Koemelkvrij

allergie-informatie

bevat: melk, noten, pinda's

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.4

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 1.1

Vet waarvan verzadigd 0.1

Zout 0.14

bewaren

- Na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C).

gebruik

"Try it for... Brilliant breakfasts Sweet and savoury cooking Tasty tea and coffee ...or straight from the glass Kan zowel warm als koud gebruikt worden."

contactgegevens

Nutricia Nederland B.V. - Alpro houdbaar

Alpro Drink Amandel Ongezoet
2 . 65