dat verdient een bloemetje

wie staat er altijd voor jou klaar en verdient een kleinigheidje?

liever iets anders geven?

Mantelzorg

Mantelzorg, wat is het eigenlijk? Er zijn miljoenen mantelzorgers in Nederland. Hoewel veel van deze Nederlanders zich niet herkennen als Mantelzorger, bieden zij wel degelijk Mantelzorg. Het is meer dan alleen de dagelijkse zorg  voor de dierbaren om je heen. Je geeft je naaste lange tijd veel zorg, zonder dat je hier voor betaald wordt. Dankzij deze zorg is er niet alleen minder thuiszorg nodig, maar het is ook fijn voor degene die verzorgd wordt dat er een vertrouwd persoon voor hem of haar klaar staat.

MantelzorgNL is een vereniging in Nederland die klaar staat voor Mantelzorgers. SPAR werkt samen met MantelzorgNL, waardoor je nu een SPAR cadeaukaart ontvangt als je lid wordt van MantelzorgNL. Het is een organisatie die je bijvoorbeeld helpt met al je vragen en ervaringsverhalen van andere Manterzorgers deelt.

Dag van de Mantelzorger

Jaarlijks is er een dag waarop de Mantelzorgers verrassen; de Dag van de Mantelzorger. Het is een blijk van waardering voor hetgeen wat zij dagelijks voor een ander doen. Mantelzorg is alles behalve vanzelfsprekend en daarom is dit de uitgelezen kans om jouw Mantelzorger in het zonnetje te zetten. Wil je niet alleen een kleinigheidje geven, maar iets groter uitpakken? In het hele land worden activiteiten georganiseerd voor de Dag van de Mantelzorger. 

Terugroepactie | Kips Vega Paté