kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Bullit energy drink original

Bullit

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

5 . 29

1.5 Liter

Krijg vleugels met Bullit 6-pack energie!

  • Ijskoud het lekkerst
  • Bevat cafeïne en taurine
  • Boordevol vitamine B

omschrijving

Boost Je Dag Met Bullit Energy Drink Wil je de hele dag door bruisen van energie? Dan is Bullit Energy Drink exact wat je nodig hebt. Verpakt in een handig multi-pack, is dit de perfecte manier om je dag op gang te trappen of die extra boost te krijgen tijdens je workout. Gemaakt door een A-merk, weet je dat je alleen het beste van het beste krijgt met SPAR's Bullit Energy Drink. IJskoud het lekkerst, deze oorspronkelijke variant van Bullit is een zorgvuldige mix van cafeïne en taurine, verrijkt met vitamine B. Met 1.5 liter in elk multi-pack, zul je zeker niet snel zonder raken. Bewaar en Gebruik Bullit Energy Drink Het bewaren van Bullit Energy Drink is simpel en eenvoudig. Zorg ervoor dat het op een koele, droge plaats wordt bewaard, bij voorkeur in de koelkast voor de meest verfrissende smaak. De houdbaarheid wordt aangegeven op de verpakking. Vergeet niet: zoals met elke energy drink, drink met mate. Hoewel Bullit je die extra energie zal geven die je nodig hebt, is het belangrijk om een gezonde levensstijl en een gebalanceerd dieet aan te houden. Meer Over Bullit Energy Drink Op zoek naar een alternatief voor Bullit Energy Drink? Probeer eens een van de andere smaken variaties die Bullet biedt. Van tropical tot citrus, er is voor ieder wat wils. En of je Bullit nu puur drinkt, of toevoegt aan je favoriete smoothie voor een extra kick, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij SPAR waarderen we kwaliteit en keuze, en Bullit Energy Drink biedt precies dat aan. Voor de energie die je nodig hebt in vele dagelijkse situaties, maak Bullit Energy Drink jouw go-to keuze bij SPAR.
  • Energy Drink
  • Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (30 mg/100 ml). Gepasteuriseerd. Hoog cafeïnegehalte.
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, B6, B12), aroma's, kleurstoffen (karamel, riboflavinen).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 11

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Bullit energy drink original
5 . 29
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip