kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Bullit energy drink sugar free

Bullit

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

0 . 89

250 Milliliter

Bullit Sugarfree: Energie Zonder Suiker!

  • Hoog cafeïnegehalte
  • Suikervrije energieboost
  • Perfecte borrelmaatje

omschrijving

Ervaar een suikervrije powerboost met Bullit! Er gaat niets boven die verkwikkende cafeïnekick om je door de dag te trekken. Daarom is er Bullit, de energy drink met een hoog cafeïnegehalte. Dit is een A-Merk energiedrankje dat precies weet wat je nodig hebt, zonder toegevoegde suikers. In één blikje van 250 ml zit evenveel cafeïne als in een kop koffie, ideaal om je te behoeden voor die beruchte energiedipjes tijdens de borrel. Voor de momenten dat je een beetje extra nodig hebt, stimuleert Bullit zowel je lichaam als je geest. Bewaar en gebruik Bullit Bewaar je Bullit blikjes op een koele, droge plek. Ga ze het beste bewaren uit de buurt van direct zonlicht. De houdbaarheid van het product staat op het blikje zelf. Maar wees gerust, de kans dat je een blikje tegenkomt dat over de datum is, is praktisch nul. Bullit is namelijk ontzettend populair en de voorraad gaat snel. Net als bij andere energiedrankjes, herinneren wij je eraan: drink met mate. Met zoveel cafeïne is het gemakkelijk om overboord te gaan, maar gezondheid komt altijd op de eerste plaats. Meer over Bullit Als je op zoek bent naar een alternatief voor Bullit, dan zijn er andere energiedrankjes beschikbaar bij SPAR. Er zijn veel verschillende merken die verschillende smaken en suikervrije opties aanbieden. Dat is het fantastische aan energiedrankjes - er is voor ieder wat wils. Als je echter op zoek bent naar een lekkere snack om bij je Bullit te nuttigen, denk dan aan zoute snacks zoals chips of nootjes. Het zoute haalt de natuurlijke zoetheid van de energiedrank naar voren en creëert een heerlijke combinatie. Of je nu een opkikker nodig hebt tijdens het studeren of aan het eind van een lange dag, Bullit is er voor je, wanneer je het het meest nodig hebt.
  • Cafeïne Houdende Taurine Drank Met Zoetstoffen
  • *Bevat een bron van fenylalanine. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (30 mg/100 ml).Hoog cafeïnegehalte.Gepasteuriseerd.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), cafeïne (0,03%), Zoetstoffen (Sucralose, Acesulfaam-K), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, B6, B12), aroma's, kleurstoffen (karamel, riboflavinen).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Bullit energy drink sugar free
0 . 89
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes