SPAR cadeaukaart

de SPAR cadeaukaart is een origineel en veelzijdig cadeau. Besteed de cadeaukaart aan een bloemetje, tijdschriften, chocolade, cosmetica, wijn of speciaalbier.

Ken jij hem al? De SPAR cadeaukaart. Leuk om te geven én te krijgen! De cadeaukaart is een pas die je kunt laten opwaarderen met een bedrag naar keuze. 

Hoe koop ik een SPAR cadeaukaart?

  1. Pak in de winkel de cadeaukaart en vergeet de bijpassende -envelop niet. Op de cadeau-envelop is ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.
  2. Aan de kassa kun je de cadeaukaart laten opwaarderen met elk bedrag van € 5,- t/m € 150,- en alles wat daartussen zit.
  3. De cadeaukaart* is direct klaar voor gebruik.

De voordelen van de cadeaukaart

  1. De cadeaukaart geldt op het assortiment van SPAR. 
  2. De cadeaukaart is onbeperkt geldig.
  3. De cadeaukaart kan in één keer of in delen worden besteed. Ook restantbedragen blijven onbeperkt geldig.
  4. De cadeaukaart kan worden gebruikt als een pinpas zonder pincode. 

Wat is het huidige saldo op de SPAR cadeaukaart? 

Vul hieronder de 19-cijferige code in die je vindt op de achterzijde van de kaart en bekijk direct je saldo. Het is ook mogelijk om je cadeaukaart in de winkel te laten scannen om te weten wat het huidige saldo is. 

Kan de cadeaukaart in elke SPAR winkel worden gebruikt?

De cadeaukaart is geldig in alle SPAR Winkels m.u.v. SPAR University (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht), SPAR Campingwinkels, (St. Maartenszee, Bakkum, Overveen, Renesse, Wolphaartsdijk en Koudekerke) en SPAR Heusden. Op dit moment kan de cadeaukaart nog niet worden gebruikt bij online bestellingen via SPAR Online.

Wat je kunt kopen met de SPAR cadeaukaart

Uiteraard kun je bij SPAR terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Je kunt de SPAR cadeaukaart ook gebruiken om jezelf te trakteren op een bloemetje, tijdschriften, chocolade, cosmetica, wijn of speciaalbier. Laat je verrassen in de winkel. 

 

* De cadeaukaart kan niet voor contanten worden ingewisseld, worden geruild of retourgenomen.