kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Canesten gyno 1 capsule 500 mg

Canesten

18 . 99

16 Stuks

Canesten gyno 1: effectieve 500mg capsule tegen schimmelinfecties

  • Snelle verlichting met gyno
  • Eenvoudige eenmalige dosis
  • Vertrouwd A-merk, Canesten

omschrijving

Ontdek de krachtige werking van Canesten Gyno 1 Heb je last van een vervelende vaginale schimmel? Dan biedt Canesten Gyno 1 de oplossing. Deze enkele capsule met een dosering van 500mg is speciaal ontworpen om jou snel en effectief van je klachten af te helpen. Als toonaangevend A-merk staat Canesten bekend om zijn betrouwbare en krachtige producten voor intieme gezondheidskwesties. De doos bevat 16 stuks zodat je altijd een behandeling bij de hand hebt wanneer je deze nodig hebt. Bovendien, met de praktische verpakking van het product, is discretie en hygiëne altijd gewaarborgd, zodat je je behandeling met het grootste vertrouwen kunt starten. Bewaar en gebruik Canesten Gyno 1 De Canesten Gyno 1 capsule hoeft geen speciale bewaarcondities, zoals koeling, maar het is wel belangrijk om deze op een droge, koele plek te bewaren, zoals een medicijnkastje, uit het bereik van kinderen. Het bewaaradvies zorgt ervoor dat de effectiviteit van het product optimaal blijft zodat je, wanneer nodig, kunt rekenen op de volledige kracht van Canesten Gyno 1. Meer over Canesten Gyno 1 Voor wie op zoek is naar alternatieven voor de behandeling van vaginale schimmel, biedt het assortiment van Canesten ook andere vormen zoals crèmes en tabletten. Deze opties kunnen meer passend zijn afhankelijk van je persoonlijke voorkeur of het advies van een gezondheidsprofessional. Na de behandeling met Canesten Gyno 1, voel je je snel weer op je best, met de zekerheid van een betrouwbaar en effectief product. Kies voor Canesten en zeg vaarwel tegen ongemak!
  • Lees voor gebruik de bijsluiter. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren.
inhoud en gewicht
16 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
Overige bestanddelen: witte zachte paraffine, vloeibare paraffine, gelatine, gycerol, water, titaandioxide (E171), quinoline geel (E104), zonnegeel (E110), sojalecithine, triglyceriden.

bewaren

Geen speciale bewaartemperatuur.

gebruik

Toepassing: vaginale schimmelinfectie met eventueel jeuk, een branderig gevoel, rode, gezwollen, pijnlijke schaamlippen en een witte, klonterige, geurloze afscheiding. Canesten Gyno is geschikt voor v

contactgegevens

UNIPHARMA

Canesten gyno 1 capsule 500 mg
18 . 99