kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Caprisun multivitamin pouch

Caprisun

2 .-

330 Milliliter

CapriSun: jouw vitamineboost in een pouch!

  • Vol met vitamines
  • Handig voor onderweg
  • Voor jong en oud

omschrijving
  • Caprisun Multivitamin Pouch: een vitaminebom! Een koele, frisse drinkervaring wacht op jou met de Caprisun Multivitamin Pouch van SPAR. Deze weelderige, voedzame pouch is geladen met meerdere vitamines en biedt je een smakelijke manier om je dagelijkse voedingsstoffen binnen te krijgen. Met 330ML in elke stazak, is het verfrissende drankje perfect voor jong en oud en uitzonderlijk handig voor onderweg. De heerlijke vruchtensap met multifruit is een ware feest voor je smaakpapillen. Bewaar en gebruik Caprisun Multivitamin Pouch Het opslaan van jouw Caprisun Multivitamin Pouch is simpel. Bewaar de stazak in een koele, droge plek totdat het tijd is om te genieten. Na openen is het het lekkerst als je het direct gebruikt, zo is het het meest vers en behoud het zijn volle vitaminegehalte. En met zo'n lekkere smaak, zal het niet moeilijk zijn om het meteen te ledigen! Meer over Caprisun Multivitamin Pouch Vraag jij je af wat een goed alternatief kan zijn voor Caprisun Multivitamin Pouch, mocht je ooit iets anders willen proberen? Zoek niet verder, wij hebben ook heerlijke limonadesiropen in ons assortiment die een onweerstaanbare dorstlesser kunnen zijn. Wanneer je in de stemming bent voor iets anders dan multifruit, hebben we tal van andere fruitsmaakvarianten beschikbaar bij SPAR. Het maakt niet uit wat je drankwensen zijn, SPAR heeft altijd wel iets om jouw dorst te lessen.
  • DRANK MET VRUCHTENSAPPEN, SUIKER, ZOETSTOF EN VITAMINES C, B3, E, B6, B1, BIOTINE.
inhoud en gewicht

330 Milliliter

ingrediënten
ingrediënten
Bronwater,vruchtensappen uit concentraten 10% (citroen 4,4%, sinaasappel 4,0%, ananas 0,6%, banaan 0,3%, kiwi0,2%, passievrucht 0,2%, appel 0,2%, limoen 0,1%), suiker, vitamines (C, B3, E, B6, B1, Biotine), natuurlijkearoma, zoetstof (steviolglycosiden).
voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 4.4

Koolhydraten waarvan suikers 4.4

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Vorstvrij en uit de zon in een koele, droge, schone en geurloze omgeving bewaren. Na openen koel bewaren en binnen enkele dagen consumeren.

gebruik
Voor eenmalig gebruik - niet opnieuw gebruiken.

contactgegevens

COCA-COLA ENT.NED.B.V. K1


Caprisun multivitamin pouch
2 .-