kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts ice cappuccino

Douwe Egberts

1 . 45

250 Milliliter

Frisse kick met jouw Douwe Egberts ijskoffie!

  • Verfrissende ijskoffie ervaring
  • Verbeterde receptuur, meer genot
  • Echte Douwe Egberts koffie smaak

omschrijving

Koel en romig genot met Douwe Egberts Ice Cappuccino Neem een verfrissende duik in een blik robuuste, rijke, en romige koffie met SPAR's Douwe Egberts Ice Cappuccino. Bereid met echte DE koffie, prikkelt deze ijskoffie al jouw zintuigen met zijn verbeterde receptuur. Je krijgt een blik vol inhoud van 250ml, gemaakt met liefde en aandacht voor kwaliteit, precies zoals je van Douwe Egberts gewend bent. En heb je wel eens geprobeerd om te schudden voor gebruik? Het maakt deze ice cappuccino nog heerlijker! Bewaar en gebruik Douwe Egberts Ice Cappuccino Je kunt jouw Douwe Egberts Ice Cappuccino het best in de koelkast bewaren voor dat perfecte verkoelende tintje. Hoewel deze ijskoffie bedoeld is voor directe consumptie, kan je hem na het openen nog tot 2 dagen in de koelkast bewaren – mits goed afgedekt. Onthoud wel: deze ijskoffie is het lekkerst als je hem goed geschud hebt voor gebruik. Dus geef dat blik een goede shake, gooi wat ijs in een glas, giet je ijskoffie er overheen en geniet! Meer over Douwe Egberts Ice Cappuccino Vind je ijskoffie lekker, maar ben je ook geïnteresseerd in andere smaken? Kijk dan eens naar de andere varianten binnen het Douwe Egberts assortiment. Als je de cappuccino net iets te vol vindt, is de ice latte misschien wel jouw perfecte match. En voor een borrelmoment kun je er een schepje vanille-ijs bij doen, of een toef slagroom voor die extra verwennerij. En vergeet niet: de Douwe Egberts Ice Cappuccino is niet alleen een heerlijke drank, maar ook het perfecte ingrediënt voor een verfrissend dessert. Dus doe eens gek, en maak er een ijskoffie-ijsje van!
  • Koffiedrank met melk en koffiesmaak hittebehandeld
  • Een blikje bevat 87 mg cafeïne. Een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon en regelmatige beweging dragen bij aan een gezonde levensstijl
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
MELK met 1,4% vet (64,5%), koffie (water, oploskoffie (0,9%)), suiker, aroma, stabilisatoren (E460, E466, E407),zuurteregelaars (E332, E500).
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 2.5

Koolhydraten 7.3

Koolhydraten waarvan suikers 7.2

Vet 0.9

Vet waarvan verzadigd 0.6

Zout 0.16

bewaren

Donker en droog bewaren.

gebruik

Na opening snel consumeren. Goed schudden.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Douwe Egberts ice cappuccino
1 . 45