kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Dr. Oetker casa di mama hawaii

Dr. Oetker

4 . 75

415 Gram

Proef het eilandgevoel met Casa di Mama Hawaii pizza!

  • Authentieke Italiaanse smaak
  • Belegd met sappige ananas en ham
  • Makkelijk thuis af te bakken

omschrijving

Ontdek de Exotische Smaak van Dr. Oetker Casa di Mama Hawaii Krijg het gevoel van een tropisch paradijs in je eigen keuken met de Dr. Oetker Casa di Mama Hawaii pizza. Wanneer je verlangt naar iets anders dan anders, biedt deze pizza met zijn rijke topping en knapperige bodem de perfecte oplossing. Met de herkenbare kwaliteit van Dr. Oetker en aangeboden als een luxe A-merk product, staat de Casa di Mama Hawaii garant voor een verrukkelijke maaltijd. Verpakt in een handige doos met een netto-inhoud van 415 gram, is deze functionele productnaam synoniem met thuisgenot en gemak. Bewaar en gebruik Casa di Mama Hawaii De Dr. Oetker Casa di Mama Hawaii pizza is een houdbaar product dat je gemakkelijk in je vriezer kunt bewaren. Om de authentieke smaak en de optimale kwaliteit te behouden, raden we je aan de pizza bij een constante vriestemperatuur te bewaren. Zo kun je op elk gewenst moment genieten van een snelle en heerlijke maaltijd. Plaats de pizza in de voorverwarmde oven direct vanuit de vriezer en binnen enkele minuten waan je je met de smaakvolle combinatie van ham en ananas op een exotische locatie. Meer over Casa di Mama Hawaii Ben je op zoek naar afwisseling naast de Casa di Mama Hawaii pizza? Dr. Oetker biedt een breed assortiment aan pizza's die aansluiten bij jouw smaakvoorkeuren. Of je nu houdt van klassiekers zoals de salami of margherita, of meer geneigd bent naar speciale smaken zoals de quattro formaggi of de vegetarische varianten, er is altijd een Dr. Oetker pizza die bij jouw smaak past. Sluit je avond af met een stukje Italiaans geluk uit eigen oven en geniet van het gemak en de kwaliteit die Dr. Oetker je te bieden heeft.
  • Pizza met een dunne bodem en een luchtige knapperige rand. Rijkelijk belegd met tomatensaus, ham en stukjes ananas. Diepvries.
inhoud en gewicht
415 Gram

ingrediënten

ingrediënten
TARWEBLOEM, water, 12% ingemaakte ananasstukjes (ananas, water, suiker, voedingszuur (citroenzuur)), 9,4% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 8,7% gezeefde tomaten, 5,8% gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, antioxidant (natriumascorbaat), dextrose, stabilisatoren (difosfaten, trifosfaten, natriumnitriet), specerijenextract, rookaroma), 5,1% tomatenconcentraat, bakkersgist, suiker, palmvet, zout, voedingszuren (calciumfosfaten, calciumcitraten), GERSTEMOUTEXTRACT, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), raapzaadolie, peterselie, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel), paprika, oregano. Kan bevatten SOJA, MOSTERD.
allergie-informatie

bevat: melk, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 7.9 gram

Koolhydraten 28 gram

Koolhydraten waarvan suikers 5.3 gram

Vet 4.1 gram

Vet waarvan verzadigd 2.5 gram

Zout 1.1 gram

bewaren

Bij -18°C (***-vak of diepvries). Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

contactgegevens

OETKER B.V. DIEPVRIES

extra informatie

Dr. Oetker casa di mama hawaii diepvries



Dr. Oetker casa di mama hawaii
4 . 75
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes