kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Dr. Oetker casa di mama quattro fromagi

Dr. Oetker

4 . 75

410 Gram

Proef het thuisgevoel: dr. oetker casa di mama quattro formaggi

  • Rijke vier kaas beleving
  • Authentieke Italiaanse bodem
  • Snel en gemakkelijk te bereiden

omschrijving

Ontdek de Authentieke Smaak van Casa di Mama Quattro Formaggi Verlang je naar een avondje Italië in je eigen eetkamer? Dr. Oetker's Casa di Mama Quattro Formaggi pizza is een culinaire reis naar het hart van de Italiaanse keuken, direct vanuit jouw oven. De liefde voor traditionele smaken komt in deze pizza tot leven. Als een product van het bekende A-merk Dr. Oetker, garandeert Casa di Mama Quattro Formaggi een ongeëvenaarde kwaliteit. Elke pizza van 410 gram wordt geleverd in een gebruiksvriendelijke doos, zodat je gemak, traditie en smaak hand in hand gaan. Laat jouw smaakpapillen verwennen met de rijke, gesmolten kazen die deze 'casa di mama' tot een ware delicatesse maken. Bewaar en gebruik Casa di Mama Quattro Formaggi Om de authentieke Italiaanse ervaring vast te houden, is het essentieel dat je deze Dr. Oetker Casa di Mama Quattro Formaggi pizza op de juiste manier bewaart. Gelukkig is het gemakkelijk; de pizza is een houdbaar product dat je in de vriezer kunt bewaren tot de beste voor-gebruik-datum die op de verpakking staat vermeld. Zorg dat je de pizza in de originele doos in de vriezer plaatst om de kwaliteit te waarborgen. Wanneer het etenstijd is, verwarm je de oven voor en bak je de pizza direct vanuit de vriezer tot de kaas goudbruin en borrelend is. Zo geniet je altijd van een verse pizzaervaring, wanneer je maar wilt. Meer over Casa di Mama Quattro Formaggi In de stemming voor iets anders, of wil je juist variëren? Naast de Casa di Mama Quattro Formaggi biedt Dr. Oetker een uitgebreid assortiment aan Italiaanse pizza's om aan alle smaakwensen te voldoen. Of je nu een liefhebber bent van een klassieke Margherita, de pittige tonen van een Salami favoriseert of de rijke textuur van een Pizza Funghi zoekt, Dr. Oetker heeft het in huis. Verken de variëteiten en verras jezelf en je gasten met een andere topselectie. Met Casa di Mama Quattro Formaggi heb je echter altijd een winnaar in handen, perfect voor als je de vier kazen niet kunt weerstaan!
  • Pizza met een dunne bodem en een luchtige knapperige rand. Rijkelijk belegd met tomatensaus, mozzarella, Edammer-, Emmentaler- en blauwaderkaas. Diepvries
inhoud en gewicht
410 Gram

ingrediënten

ingrediënten
TARWEBLOEM, water, 10% gezeefde tomaten, 7,4% MOZZARELLA KAAS, 7,4% EDAMMER KAAS, SLAGROOM, 5,2% tomatenconcentraat, 2,9% EMMENTALER KAAS, bakkersgist, palmvet, suiker, zout, 0,6% BLAUWSCHIMMELKAAS, basilicum, voedingszuren (calciumfosfaten, calciumcitraten), GERSTEMOUTEXTRACT, raapzaadolie, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel), gemodificeerd zetmeel, dextrose, oregano, specerijen. Kan bevatten: SOJA, MOSTERD. Geschikt voor vegetariërs (gebruikte kaas bevat vegetarisch stremsel).
allergie-informatie

bevat: melk, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 9.4 gram

Koolhydraten 27 gram

Koolhydraten waarvan suikers 3.3 gram

Vet 7.6 gram

Vet waarvan verzadigd 4.9 gram

Zout 1.2 gram

bewaren

Bij -18°C (***-vak of diepvries). Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

contactgegevens

OETKER B.V. DIEPVRIES

extra informatie

Dr. Oetker casa di mama quattro fromagi diepvries



Dr. Oetker casa di mama quattro fromagi
4 . 75
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes