kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd runderstoof

Ella's Kitchen

3 . 39

190 Gram

Voedzame Ella's Kitchen runderstoof voor blije baby's en peuters

  • Biologische peutermaaltijd
  • Smaakvolle runderstoof
  • Handige doosverpakking

omschrijving

Hartverwarmende Runderstoof van Ella's Kitchen: Smaakvol en Voedzaam Geef je kleintje de beste start met de hartverwarmende runderstoof van Ella's Kitchen. Heerlijk huiselijke smaken, zorgvuldig samengesteld voor baby's en peuters. Deze baby/peuter maaltijd is meer dan alleen een voedzame lunch of diner; het is een warme knuffel in de vorm van een maaltijd. Als onderdeel van het A-merk Ella's Kitchen, staat deze maaltijd garant voor kwaliteit en smaak waar je kleintje van zal smullen. Verpakt in een handige doos van 190 gram, is dit de perfecte portie voor jouw kleintje om van te genieten. Bewaar en gebruik hartverwarmende runderstoof Hoewel verse baby- en peutermaaltijden het beste direct kunnen worden genuttigd, begrijpen we dat flexibiliteit nodig is in jouw drukke schema. Dit houdbare product van Ella's Kitchen kan je op een koele en droge plaats bewaren, idealiter in de voorraadkast, tot de op de verpakking aangegeven houdbaarheidsdatum. Zodra geopend, behoudt de runderstoof zijn smakelijke kwaliteit in de koelkast voor de aanbevolen tijd die op de verpakking staat aangegeven. Zo heb je altijd een verantwoorde en hartige maaltijd bij de hand voor jouw kleintje, zonder compromis op smaak of voeding. Meer over hartverwarmende runderstoof Is jouw voorraad hartverwarmende runderstoof op, maar ben je op zoek naar een vergelijkbaar alternatief? Kijk dan eens naar andere maaltijden binnen het assortiment van Ella's Kitchen. Allemaal bereid met dezelfde aandacht en liefde voor kleintjes en hun groeiende behoeften. Of het nu de biologische groentepurees zijn of een zachte vismaaltijd, elk alternatief is bedacht om variatie en balans in het dieet van je kind te brengen. Door verschillende smaken uit te proberen, draag je bij aan de smaakontwikkeling van je kleintje, en met Ella's Kitchen weet je zeker dat het altijd voedzaam en lekker is. Maak de maaltijden speciaal met Ella's Kitchen.
  • Hartverwarmende runderstoof met stukjes
inhoud en gewicht
190 Gram

ingrediënten

ingrediënten
34% groentebouillon (water, wortels*, pastinaak*, prei*, koolraap*, uien*), 22% aardappelen*, 22% wortels*, 11% rundvlees*, 5% tomaten*, 4% pastinaak*, 1% maismeel*, 1% kruiden* (tijm, peterselie, marjolein, basilicum, rosmarijn), 1% peperkorrels*, 0% overig. *= biologisch

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 2.8 gram

Koolhydraten 5.3 gram

Koolhydraten waarvan suikers 2.0 gram

Vet 1.4 gram

Vet waarvan verzadigd 0.6 gram

Zout 0.06 gram

bewaren

Bewaar mij koel en donker. Na opening kun je me 24 uur in de koelkast bewaren. Verwarm me niet opnieuw.

gebruik

Waarschuwing: als ik beschadigd ben, of opgeblazen met lucht, geef mijn inhoud dan niet aan je baby, maar neem contact met ons op. Volg altijd de gebruiksaanwijzing.

contactgegevens

CAMPS FOOD BV CHIPS

Ella's Kitchen baby/peuter maaltijd runderstoof
3 . 39
Terugroepactie | Kips Vega Paté