kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

First Energy kauwgom blue mint

First Energy

2 . 99

10 Stuks

First energy blue mint kauwgom: frisse adem in een doos van 10!

  • Frisse blue mint smaak
  • 10 stuks voor langdurig genot
  • Handige doosverpakking

omschrijving

Verfris Je Dag met First Energy Blue Mint Kauwgom Zoek je een snelle manier om je adem te verfrissen en een energieboost te krijgen? Met First Energy Blue Mint kauwgom geniet je van een verkwikkend frisse smaak gecombineerd met de kracht van een A-merk. Deze kauwgom is niet alleen heerlijk verfrissend, maar kan je ook helpen concentreren tijdens je werk of studies. In elke doos vind je 10 stuks van deze functionele kauwgom, perfect om mee te nemen waar je ook heengaat. Met zijn sterke smaak en langdurige werking is dit de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan frisse adem en een alert gevoel. Bewaar en gebruik First Energy Blue Mint Kauwgom is een houdbaar product dat je gemakkelijk voor langere tijd kunt opslaan. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de First Energy Blue Mint snel zijn smaak verliest; elke kauwgom behoudt z'n frisheid tot je klaar bent om te genieten van die verkwikkende mintboost. Bewaar de doos bij voorkeur op een droge, koele plaats en uit direct zonlicht om de kwaliteit optimaal te houden. Of je nu onderweg bent, op het werk of thuis, met deze makkelijk mee te nemen doos heb je altijd een verfrissende traktatie bij de hand. Meer over First Energy Blue Mint Kauwgom Als je fan bent van First Energy Blue Mint, kun je ook andere smaken van hetzelfde merk proberen. Variërend van fruitige tot kruidige varianten, is er altijd wel een andere smaak te ontdekken. En voor de momenten dat je iets anders wilt dan kauwgom, zijn er ook pepermuntjes of ademverfrissende spray die je hetzelfde frisse gevoel kunnen geven. Eindig je zoektocht naar de perfecte frisse smaak hier, en laat First Energy Blue Mint kauwgom jouw vaste metgezel zijn voor een frisse adem en een heldere geest.
  • Cafeïne houdende suikervrije kauwgom met munt smaak en zoetstoffen.
  • Hoog cafeïnegehalte. (1667mg/100g). Niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen die gevoelig zijn voor cafeïne.
inhoud en gewicht
10 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
Gombasis; Zoetstoffen; Sorbitol, Isomalt, Maltitol, Maltitol Siroop, Xylitol: Verdikkingsmiddel: Arabische gom; Smaakstoffen; Cafeïne; Bevochtigingsmiddel: Glycerine; Zoetstoffen; Zoetstoffen: Mannitol, Sucralose, Acesulfaam K; Kleur: Patenet Blauw V.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0 gram

Koolhydraten 68.5 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0 gram

bewaren

Koel en droog bewaren.

gebruik

Niet in grote hoeveelheden consumeren. Overmatige consumptie kan laxerende effecten veroorzaken.

contactgegevens

First Energy BV KW

First Energy kauwgom blue mint
2 . 99
Terugroepactie | Kips Vega Paté