voor 10:00 besteld vandaag in huis

bestel vers gebak bij deze SPAR winkels

lekker taart bestellen

Ambachtelijk gebak bestellen is altijd een goed idee! Verras je collega’s met de lekkerste taart op je verjaardag of kies voor zoete traktaties, bestel een persoonlijke fototaart voor je vriendin of verras om bij een bezoekje met een lekker gebakje. Geniet ook thuis van heerlijk ambachtelijk gebak, vers bereid door de lokale bakker. Voor wie je ook gebak wilt bestellen, SPAR heeft alles om er een speciaal moment van te maken.

topgebak voor elk feestje

Bij SPAR is er een uitgebreide keuze aan taarten en gebakjes gemaakt door ambachtelijke bakkers. Marco en Bart van Top Bakkers vertellen er meer over. Marco Simons en Bart van der Steen, collega's van Top Bakkers weten er alles van. Ze leggen uit hoe het kan dat er dagelijks vers gebak bij elke SPAR in Nederland ligt. Marco: “Top Bakkers is een groep van 64 geselecteerde bakkers verspreid door heel Nederland. Zo’n 40 daarvan bakken dagelijks brood en gebak voor SPAR. Ze leveren het zelf aan de SPAR-winkels in hun regio.” Bart legt uit dat er een basis assortiment is dat aangevuld wordt met lokale specialiteiten. “De moorkop, de bananensoes, tompouce en het hazelnootschuimgebakje zijn populaire gebakjes. Ze worden door al onze bakkers gemaakt, wel hebben ze allemaal hun eigen finishing touch. Daarnaast bakken ze in Friesland bijvoorbeeld ook oranjekoek, in Brabant de Bossche bollen en in Limburg de Limburgse vlaaien.” Natuurlijk zijn er ook taarten te koop bij SPAR. 

proeven van al het lekkers

Het is topsport om die superieure kwaliteit elke dag weer in de winkels te krijgen. Marco: “Vooral rond de feestelijke momenten in het jaar zoals Koningsdag, Moederdag, Sint, Kerst of Valentijn, is het druk. We bedenken dan samen met de bakkers verrassende variaties die daar op aanhaken. Uiteraard mogen Marco en Bart regelmatig proeven van al het lekkers. Marco’s grote favoriet is de bananensoes en beiden laten zich graag verrassen door nieuwe creaties. 

liefde voor het bakkersvak

Hoewel Marco en Bart nu aan de commerciële kant van het bakkersvak zitten, hebben ze allebei wel een bakkersachtergrond. Marco: “Daardoor begrijp ik goed wat wel en niet haalbaar is voor onze bakkers.” Bart
kan zich zelfs goed herinneren wanneer zijn passie voor het vak ontstond: “Toen ik zes jaar was mocht ik bij een bakker zelf mijn moorkop met de spuitzak vullen met slagroom, fantastisch! Onze bakkers zien ook tijdens hun open dagen hoe mooi mensen het vak vinden. Het brengt echt iets teweeg bij de mensen.” 

wat ga jij trakteren?

Het uitgebreide gebak aanbod van SPAR zorgt dat er voor iedereen wat lekkers te krijgen is. Van slagroomtaarten, schnitten, lekkere gebakjes, zoete snacks of een leuke themataart. Maar dan valt kiezen natuurlijk niet mee. Voor welke taart of gebakjes kies jij?

gebak bestellen is een makkie

Ambachtelijk gebak bestellen is een makkie bij SPAR! In 3 eenvoudige stappen bestel je de lekkerste taarten en gebakjes voor op kantoor of thuis.

Stap 1: Selecteer een voorkeurswinkel
Selecteer de winkel waarbij je gebak wilt bestellen. Weet je niet bij welk SPAR-filiaal je het beste kunt bestellen? Voer dan je postcode in en ontdek de dichtstbijzijnde winkel.

Stap 2: Kies je gebak en ophaal- of bezorgmoment

De lekkerste stap: kies je favorieten en plaats deze in de winkelwagen. Geef vervolgens aan wanneer je jouw bestelling wilt ophalen of laten bezorgen.

Stap 3: Plaats je bestelling

Plaats je bestelling en wij gaan aan de slag. Bestel zonder account of log in met je SPAR-account om daarna veilig te betalen met iDEAL of creditcard. Betaal je liever achteraf? Dan kun je bestellen op rekening. Je ontvangt een bestelbevestiging in je mail.

Klaar, tijd voor een feestje!

voordelen van gebak bestellen bij SPAR

ambachtelijk van de warme bakker, het gebak wordt door de lokale bakker gebakken
✓ zelf je bezorgmoment kiezen*

✓ voor €4,95 bezorgd op je werk of thuis*
✓ we bezorgen gratis vanaf €50,-*

✓ ophalen in de winkel is altijd gratis
✓ makkelijk en veilig online betalen met iDEAL of creditcard
✓ achteraf betalen door te bestellen op rekening

*bekijk of jouw SPAR bezorgservice aanbiedt. Dit wordt aangegeven in het bezorgproces.