bakker Beukeveld

ambachtsbakker sinds 1968

ingrediënten en allergenen

heerlijk vers gebak bij SPAR

Het gebak van SPAR wordt gemaakt door de ambachtelijke regionale bakkerij Beukeveld. In 1968 is bakker Henk Beukeveld samen met zijn vrouw uit liefde voor het ambacht de bakkerij begonnen. Inmiddels heeft zoon Marco de bakkerij overgenomen en bakt hij samen met een enthousiast team de heerlijkste producten. Met alleen de allerbeste ingrediënten bereiden de Beukeveldse bakkers de lekkerste gebakjes en taarten. Bevlogenheid en creativiteit daar draait het om bij bakkerij Beukeveld.

bakkers met smaak

Voor dag en dauw staan de Beukeveldse bakkers op en gaan voor SPAR aan de slag met de beste ingrediënten. Met kennis van de smaak van de streek maken zij de mooiste taarten en het lekkerste gebak. Bakker Beukeveld staat bekend om de echte Groninger koek, Groninger hardbrood en Groninger poffert en is een begrip in de stad Groningen en de Ommelanden. Bakker Beukeveld is de smaakambassadeur van de streek, dagelijks bakken de bakkers van bakker Beukeveld duizenden broden, klein of groot, vanuit de centrale bakkerij aan de Protonstraat in Groningen. Met veel passie en liefde voor het ambacht worden de meest (h)eerlijke producten gebakken. Bij bakker Beukeveld werken bakkers met smaak en dat delen ze graag met iedereen.

de specialist in brood en banket

Kwaliteit en service zijn belangrijke kernwaarden van bakker Beukeveld. Bij SPAR vind je alleen het lekkerste gebak, gemaakt door de beste bakkers uit jouw regio. Versheid en ambachtelijke kwaliteit staat voorop en dat proef je terug in de taarten, gebakjes en broden van bakker Beukeveld. Bevlogenheid en creativiteit, daar draait het om bij bakker Beukeveld. Bij SPAR zijn we heel blij dat bakker Beukeveld iedere ochtend het lekkerste verse brood en gebak levert zodat we alleen de allerbeste producten aan onze klanten bieden. Bestel nu het overheerlijke verse gebak online en proef het zelf.

Terugroepactie | Kips Vega Paté