Wim Blom

ambachtsbakker sinds 1911

ingrediënten en allergenen

bestel online gebak bij SPAR

Het gebak van SPAR wordt vers bereid door de ambachtelijk bakker. Het brood, maar ook de taarten en gebakjes worden iedere ochtend door de ambachtelijke bakker geleverd. Verser dan vers en dat proef je! Zo bakt bakker Wim Blom de lekkerste taarten, gebakjes en schnitten voor de SPAR winkels in deze regio. Banketbakkerij Blom is een begrip in de regio. Het gebak wordt ambachtelijke wijze bereid en deze bakker gebruikt zo min mogelijk toevoegingen. Hierdoor smaken de taarten en gebakjes eerlijk en heerlijk.

de geschiedenis van bakker Blom

De ambachtelijke bakker Wim Blom bestaat inmiddels al weer meer dan 100 jaar. Ooit startte grootvader Piet zijn bakkerij in Genemuiden, ook zoon Jan Willem omarmde het bakkersvak en nam in Zalk een bakkerij over. Toen grootvader al op vroege leeftijd overleed, heeft zoon Peter de bakkerij overgenomen.

ambacht uit de streek

Alle producten van bakker Blom zijn gemaakt door vakmensen en met de beste ingrediënten. Vers en van topkwaliteit, zoals ambacht hoort te smaken. Dat proef je terug in de lekkere taarten en de heerlijke gebakjes die gemaakt zijn door bakker Blom. Bij SPAR zijn we heel blij  en trots dat bakker Blom iedere dag de beste producten bereidt voor onze winkels in de regio. Al trek gekregen? Bestel nu het lekkerste gebak van bakker Blom online bij SPAR.

 

Terugroepactie | Kips Vega Paté