Henk Bos

ambachtsbakker sinds 1910

ingrediënten en allergenen

heerlijk vers gebak bij SPAR

Het overheerlijke gebak en de lekkerste taarten van SPAR worden iedere ochtend vers geleverd door de regionale ambachtelijke bakker, Bakker Bos. Bakker Bos is een gerespecteerde bakkerij in hoogwaardige verse broodproducten. Bakker Bos heeft naam gemaakt in Maarsbergen en omgeving met hun jarenlange tradities, de ambachtelijke broden, taarten en gebakjes. Hendrikus Bos is in 1910 de bakkerij begonnen met brood en banket aan de Engweg in Maarsbergen en sinds 1967 maakt bakker Bos de lekkerste broden, taarten en gebakjes aan de Tuindorpweg in Maarsbergen. Tegenwoordig staat Henk Bos, de vierde generatie, aan het roer waar daarbij ook de vijfde generatie, oudste zoon Henk, de fijne kneepjes van het vak beoefent in de productie. Zo wordt hier al meer dan honderd jaar het ambachtelijk vakmanschap doorgegeven van vader op zoon.

duurzaam ondernemen

Bakker Bos staat voor duurzaam ondernemen. In de bakkerij heeft bakker Bos overal ledverlichting en is er een warmte terugwinsysteem geïnstalleerd om de warmte van de diepvriesmotoren te gebruiken om de banketbakkerij op temperatuur te houden. De lekkerste taarten en gebakjes waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Daarnaast is bakker Bos gecertificeerd en voldoet de bakkerij aan de eisen van de huidige tijd. Op ieder moment kan bakker Bos de hoogste kwaliteit en hygiëne garanderen.

meer dan 100 jaar ambacht

Met een team van 20 enthousiaste medewerkers is bakker Bos dag en nacht bezig om de lekkerste en mooiste producten te bereiden. Verser dan vers, en dat proef je. Het maken van overheerlijke, ambachtelijke producten, daar draait het om bij bakker Bos. Kwaliteit en servicegerichtheid worden hierbij niet uit het oog verloren en is bij de familie Bos meer dan zelfsprekend. Het is een feestje om de lekkere gebakjes en taarten van bakker Bos te proeven dus bestel nu heerlijk vers gebak bij SPAR!

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks