Hendrik Breimer

warme bakker sinds 1804

ingrediënten en allergenen

al sinds 1804 de vertrouwde bakker in regio Lemmer en Joure

De lekkerste taarten en gebakjes worden bij SPAR gemaakt door de beste bakker uit jouw regio. Bakker Breimer levert iedere dag vers(e) brood, gebak en taarten aan de SPAR winkels in omgeving Joure en Lemmer. Al meer dan tweehonderd jaar is Bakker Breimer hét adres voor brood, gebak en taarten. Een familiebedrijf waarin het ambacht steeds weer overgegeven wordt van vader op zoon. Enthousiasme en liefde voor het vak, dat is het geheim achter dit al meer dan 200 jaar durende succes. De dag- en nachtploegen zetten zich in voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.

kwaliteit en service staan hoog in het vaandel

Bakker Breimer is een begrip in Lemmer en omstreken. Met de bakkerij in Lemmer en een team van vakbekwame medewerkers die zich dag en nacht inzetten voor het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Je eigen, warme, ambachtelijke bakker.

ambachtelijke bakker Hendrik Breimer zit niet stil

Bakker Breimer bereidt taarten, gebak en bakt brood voor verschillende bedrijven en bakkerswinkels. Dankzij dit grote succes is bakker Breimer flink gegroeid in de loop der jaren. Sinds Hendrik de bakkerij in Oosterzee Buren in 1958 heeft overgenomen, heeft hij het pand drie keer verbouwd. In 1976 volgde de overname van de leegstaande centrale bakkerij in Lemmer. Het pand met de lange familiegeschiedenis in Oosterzee Buren werd hierbij van de hand gedaan en de activiteiten werden volledig verlegd naar Lemmer. De expansiedrang ging door. In 1978 werd een bakkerij in Joure overgenomen. In 2004 heeft Bakkerij Breimer een grote uitbreiding gehad. Ze konden het pand aan de Vissersburen volledig bij de bakkerij betrekken. Overigens was daar een enorme verbouwing voor nodig, waardoor de croissanterie/bakkerij nu ook een heel eigen specifieke uitstraling heeft. In 2017 heeft men in Joure het pand aan de Midstraat ook verbouwd, zodat deze locatie net als Lemmer een eigen croissanterie/bakkerij heeft.

 

Terugroepactie | Kips Vega Paté