Peter Bliek

de warme bakker

ingredi├źnten en allergenen

het lekkerste gebak bestel je bij SPAR

Het gebak van SPAR wordt vers bereid door de ambachtelijk bakker. Het brood, maar ook de taarten en gebakjes worden iedere ochtend door de ambachtelijke bakker geleverd. Bij SPAR vind je alleen het allerlekkerste gebak, gemaakt door de beste bakker uit jouw regio. In de regio Zeeland wordt het gebak iedere dag vers bereid door Warme Bakker Dick Bunt. Dick Bunt is een begrip in deze regio. Al vanaf het begin staan vakmanschap en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Ambachtelijke verse producten gemaakt van de beste ingrediënten. 

 

al een eeuw lang het lekkerste brood en banket uit de buurt 

De liefde voor het bakkersvak, de recepten en het vakmanschap worden al jaren overgedragen van generatie op generatie. En dat proef je! Warme Bakker Dick Bunt is van oorsprong een bakker uit Goes, sinds jaar en dag worden de lekkerste producten gebakken. Tegenwoordig staat Peter Bliek aan het roer van deze mooie bakkerij. Iedere dag weer zorgen de bakkers van Warme Bakker Dick Bunt voor de lekkerste taarten en gebakjes. Verser dan vers, en dat proef je. 

 

alleen de beste kwaliteit op een natuurlijke manier

Al vanaf het begin staan vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Warme Bakker Dick Bunt is voortdurend op zoek naar manieren om met moderne hulpmiddelen ouderwetse kwaliteit te garanderen. Dat betekent dat er nog steeds veel handmatige arbeid en vakmanschap aan het bereiden van de producten te pas komt. Warme Bakker Dick Bunt werkt alleen met zuiver natuurlijke grondstoffen, dus geen genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Alleen de allerbeste ingrediënten voor de allerbeste smaken. Bestel het gebak nu online bij SPAR en proef het zelf.

 

recalls | bekijk ze hier!