bakker de Haas

ambachtelijke bakker sinds 1901

ingredi├źnten en allergenen

het lekkerste gebak uit de regio Haps bestel je bij SPAR

Bestel online de lekkerste gebakjes en taarten bij SPAR. Deze gebakjes en taarten worden iedere dag vers gemaakt door de regionale bakker. In de regio Haps is dit Bakkerij de Haas. Gemakkelijk en snel de lekkerste taarten en overheerlijke gebakjes online bestellen bij SPAR. Ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardag, een ander feestje of gewoon omdat het kan! Van slagroomtaarten, mokkataarten en appeltaarten tot  heerlijke slagroomsoesjes, bij SPAR kun je terecht.

Bakkerij de Haas

Bakkerij De Haas staat al generaties lang voor lekker brood en banket. Het familiebedrijf is ontstaan in 1901 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Vol passie en overgave bereiden onze bakkers dagelijks ovenheerlijke producten waarbij de eeuwenoude familierecepturen worden gevolgd. Henk de Haas, derde generatie, staat op dit moment aan het roer van de bakkerij. Hij ziet er met zijn voltallige team op toe dat traditie van het bakken in stand wordt gehouden. Door de jaren heen heeft kwaliteit en service altijd hoog in het vaandel gestaan. 

gebakjes en taarten gemaakt van de allerbeste ingrediënten

Of het nu gaat om een gebakje, vlaai of een taart, de lekkernijen van De Haas worden iedere dag weer vers gemaakt door de banketbakkers van De Haas. Bij de bereiding van de heerlijke gebakjes en taarten wordt gebruik gemaakt van de allerbeste grondstoffen. En dat proef je. Puur genieten!

bestel nu het lekkerste gebak bij SPAR

SPAR heeft landelijk de lekkerste gebakjes en taarten geselecteerd. Wist je dat je ook online een fototaart kunt bestellen? Upload jouw favoriete foto en Bakkerij Haps zorgt dat deze foto op de taart terecht komt. Zo maak je de taart nog leuker! Heb je inmiddels al trek gekregen? Bestel nu online en geniet van het heerlijkste gebak en de lekkerste taarten, verser van vers voor jou gemaakt, iedere dag weer.

recalls | bekijk ze hier!