Bakkerij Dunselman

lekker en vertrouwd sinds 1860

ingrediënten en allergenen

lekker en vertrouwd gebak sinds 1860

Bakkerij Dunselman is een echt familiebedrijf en draagt sinds de oprichting in 1860 de slogan “lekker en vertrouwd sinds 1860” met recht en met trots! De taarten en het gebak van bakkerij Dunselman zijn namelijk echt super lekker. Naast taarten, koekjes en gebak bakt Dunselman het lekkerste brood. Dagelijks genieten mensen van Den Helder tot Julianadorp van alle lekkernijen die bakker Dunselman bereidt.

bakkerij Dunselman: een echt familiebedrijf

Dat bakkerij Dunselman een echt familiebedrijf is bewijst Peter Jr. wel, hij is nu toegetreden tot het managementteam van de bakkerij. Zonen Stef en Barry volgen het bedrijf op een afstand. De bakkerij heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het gezin. Naast hard werken in de bakkerij houdt het gezin echt van gezelligheid, ze genieten regelmatig met elkaar van een hapje en een drankje. Die positieve energie proef je in de heerlijke producten van bakkerij Dunselman.

het bakker leerbedrijf voor de nieuwe generatie

Naast passie voor het bakken, leidt Dunselman ook al 160 jaar leerlingen op. Ze vinden het belangrijk om leerlingen helpen te doen waar hun hart ligt. Ligt het hart bij de bakkersvak? Dan helpen ze leerlingen deze passie te ontwikkelen en de kunst van het bakken in de vingers te krijgen. De bakkers van Dunselman vinden het belangrijk om alles wat ze geleerd hebben, door te geven aan de nieuwe generatie, zodat het mooie ambachtelijke vak blijft voortbestaan. Met elkaar zorgen ze voor lekkere, mooie producten en tevreden klanten.

bakken met passie en maatschappelijk betrokkenheid

Het mooie van bakkerij Dunselman is de passie waarmee taarten, gebak en brood wordt gebakken én de maatschappelijke betrokkenheid waar ze veel waarde aan hechten. Met elkaar maken ze fantastische producten waar ze trots op zijn. Dat proeven onze klanten en daarom is bakkerij Dunselman “lekker en vertrouwd sinds 1860”.

 

Terugroepactie | Kips Vega Paté