bakker Groenendijk

ambachtelijke bakker

ingrediënten en allergenen

feestje vieren? Bestel online gebak bij SPAR!

Vers gebak van de beste bakker uit de regio, dat vind je bij SPAR. SPAR werkt in Amersfoort en omstreken samen met bakkerij Groenendijk. Iedere dag maakt bakkerij Groenendijk de heerlijkste broden, taarten en gebakjes vers voor SPAR. Heb je een feestje te vieren? Bij SPAR vind je de meest feestelijke taarten en het lekkerste gebak. Daarnaast kun je bij SPAR een eigen fototaart maken, zo maak je je feestje nog leuker! Kies voor een fototaart met slagroom of marsepein, upload je foto en  bakker Groenendijk gaat aan de slag om deze lekkere persoonlijke taart te bereiden. Om je vingers bij af te likken!

bakkerij Groenendijk: een modern familiebedrijf

Bakkerij Groenendijk is opgericht in 1975 en een echt familiebedrijf. De bakkerij, gevestigd aan de Printerweg in Amersfoort is continu in ontwikkeling.  Door de kleinschaligheid is Bakkerij Groenendijk in staat om kwalitatief smakelijk brood en banket te leveren en kunnen zij inspelen op de veranderende markt en de consument. Niet alleen met de producten, maar ook met het bedrijf zelf. Als modern familiebedrijf maken zij dagelijks vers gebakken brood en gebak. Lokaal uit Amersfoort, dus je weet wie het maakt! 

de allerbeste kwaliteit op een duurzame manier

Duurzaamheid is voor Bakkerij Groenendijk heel belangrijk. Hierbij kijkt de familie Groenendijk onder andere naar het energieverbruik, de ingrediënten en de werkwijze. Zo werkt Bakkerij Groenendijk bijvoorbeeld veel met producten uit de streek als grondstof voor de lekkernijen. Op deze manier is er minder transport nodig om de grondstoffen te vervoeren. Daarnaast staat kwaliteit heel hoog in het vaandel bij bakker Groenendijk. Alleen de allerbeste ingrediënten uit de streek worden gebruikt in de producten van bakkerij Groenendijk. Heb je inmiddels al trek gekregen? Waar wacht je nog op! Bestel online het lekkerste gebak en de overheerlijke taarten van bakkerij Groenendijk en proef het zelf!

 

Terugroepactie | Kips Vega Paté