Bakker Hagedoren

ambachtelijke bakker sinds 1935

ingrediënten en allergenen

bestel de lekkerste taarten en gebakjes online bij SPAR

De lekkerste taarten en gebakjes worden bij SPAR vers bereid door de lokale bakker. In deze regio is dat bakkerij Hagedoren. Ontdek de ruime keuze online bij SPAR. Zo bestel je gemakkelijk de lekkerste appeltaarten en slagroomtaarten. Daarnaast vind je ook de lekkerste stuks gebak, perfect als je iets te vieren hebt. Daarnaast kun je online je eigen fototaart maken en bestellen, zo maak je je taart nog persoonlijker.

bakkerij Hagedoren: bewezen kwaliteitsbakker

De producten bakker Hagedoren volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Bakker Hagedoren is daarnaast onderdeel van de echte bakkersgilde. De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt bakker Hagedoren als Echte Bakker.

geschiedenis van de bakkerij

In 1935 werd Bakkerij Hagedoren opgericht door Bernard Hagedoren en Mia Hagedoren-Van de Bosch. De bakkerij werd gebouwd op de Hommerterweg in Hoensbroek. Twee jaar later was dit pand echter al te klein en werd er aan de overzijde van de straat een nieuwe bakkerij gebouwd. Dit is nog steeds de locatie waar al het lekkere brood en banket wordt gemaakt. In 1965 werd een grote brood bakkerij bijgebouwd zodat het bedrijf kon verder groeien en kon beschikken over de modernste apparatuur.  In 1967 werd de bestaande winkel grondig verbouwd en was een van de modernste  winkels in het Hoensbroek van na de oorlog. In 1994 trad Peter Hagedoren (met zijn vrouw Saskia) in de voetsporen van zijn vader Jan. Peter en Saskia namen in 1997 het bedrijf met succes over van vader Jan en oom Wim.

Terugroepactie | Kips Vega Paté