Dirk Capelle

passie voor het bakkersambacht

ingrediënten en allergenen

vers gebak bij de SPAR van de regio bakker!

Het gebak van SPAR wordt iedere dag vers bereid en geleverd door Bakkerij 't Zand. Elke dag staat het team van bakkerij ’t Zand klaar om op traditionele wijze en met oog voor kwaliteit hoogwaardige bakkersproducten te maken en dat proef je! Bakkerij ’t Zand onderscheidt zich door hoge en constante kwaliteitsproducten. De kwaliteit kunnen zij garanderen door een geoptimaliseerd productieproces, waarbij het ambacht en de ervaring van de bakkers van groot belang is.

de beste grondstoffen

Ondanks het gebruik van moderne hulpmiddelen en machines, komt er nog steeds veel handwerk kijken bij de producten van bakkersproducten. Bakkerij ’t Zand maakt daarbij gebruik van uitsluitend grondstoffen, waarvan zij de herkomst kunnen controleren. Allen de beste grondstoffen zijn goed genoeg voor de producten van Bakkerij ’t Zand.

nu ook online te bestellen!

Sinds kort is bakkerij ’t Zand aangesloten bij Top Bakkers, een bakkerijorganisatie met ruim 60 bakkers die verspreid over Nederland de SPAR vestigingen van dagvers brood en gebak voorzien. De dagverse, overheerlijke taarten en het lekkerste gebak van deze lokale, Zeeuwse Top Bakker kun je nu eenvoudig online bestellen bij jouw SPAR in het mooie Zeeland. Van appeltaarten tot tompoucen en slagroomgebak, dankzij het gevarieerde assortiment is er altijd wel iets lekkers te vinden bij SPAR. 

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks