Bakkerij Koenen

De Gelderse kwaliteitsbakker!

ingrediënten en allergenen

verser dan vers bij SPAR

Brood, gebak en banket worden bij SPAR geleverd door de regionale bakker. Zo weten we zeker dat we de beste kwaliteit kunnen leveren en vers ook echt vers is. In deze regio is bakkerij Koenen de bakker die SPAR belevert. Bakkerij Koenen is de échte bakker en dat proef je. Kom je uit deze regio, dan kan het bijna niet anders dan dat je bakker Koenen kent. Deze échte bakker is een eeuwenoud bakkersbedrijf, een echt familiebedrijf, opgericht in 1869. Bakkerij Koenen heeft inmiddels 11 winkels in Westervoort en de omgeving. Koenen bakt het lekkerste brood en maakt de beste taarten, bij Bakkerij Koenen staan professionaliteit, service en kwaliteit hoog in het vaandel.

bakker Koenen staat voor duurzaam ondernemen

Bakkerij Koenen wil iedereen in de regio en dus ook bij SPAR willen we je laten genieten van heerlijke, verse producten die gemaakt zijn met liefde & passie voor ambacht. Producten worden met de beste zorg bereid en die liefde proef je. Voor de bereiding van de producten worden alleen maar ingrediënten gebruikt die een verantwoorde manier zijn geteeld en geoogst. De machines die gebruikt worden voor de oogst en teelt zijn zo ontwikkeld dat het energieverbruik is verlaagd ten opzichte van vergelijkbare machines. Lekker en duurzaam! 

Koenen gaat voor kwaliteit

Naast passie, liefde en ambacht is kwaliteit voor bakker Koenen een kernwaarde. De ingrediënten die gebruikt worden voor de taarten, het brood, gebak en andere lekkernijen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Het is niet voor niets dat bakkerij Koenen sinds 1993 is toegelaten tot het Echte Bakkersgilde. Alleen de bakkers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen worden toegelaten tot dit Bakkersgilde. Een onderscheiding waar bakkerij Koenen trots op is. Het is een feestje om de producten van bakker Koenen te mogen proeven. Waar wacht je nog op... bestel vers gebak bij SPAR!

 

Terugroepactie | Kips Vega Paté