Bakkerij Koning

warme bakker sinds 1947

bestel direct

de lekkerste gebakjes en taarten bij SPAR via de lokale bakker

Bij SPAR vind je de allerlekkerste taarten en gebakjes bereid door de beste bakker uit de regio. Voor deze regio is dat bakker Koning. Al meer dan zeventig jaar werkt bakker Koning vol passie aan de ambachtelijke producten. De bakkers van bakker Koning zijn dag en nacht bezig met het creëren van de lekkerste broden, koeken en gebak. Passie en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel, en dat proef je terug in de overheerlijke producten. De banketbakkers van bakkerij Koning zijn heuse kunstenaars. Met hun handen toveren ze de meest mooie creaties. Alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt voor de producten van bakker Koning.

bakker Koning: Koningklijk brood & banket

In 1947 begon de West-Friese Bakkerij Koning met een voor die tijd kleine ambachtelijke bakkerij in Oudendijk. Nu ruim 70 jaar later en 3 generaties verder is Bakkerij Koning een bekende naam in West-Friesland. Directeuren Gerard Borst en Leander Koning vormen de derde generatie van Bakker Koning. Sinds de oprichting van het bedrijf is het bedrijf langzamerhand gegroeid. Inmiddels is Bakker Koning met de bakkerij in De Goorn nog steeds in het hart West-Fries, maar is de onderneming tegelijkertijd met winkels in Avenhorn, Hoorn, Zwaagdijk, Nieuwe Niedorp, Obdam, Venhuizen, Spanbroek/Opmeer, Alkmaar, Heerhugowaard en Volendam ook buiten West-Friesland een bekende naam geworden. Ook levert Bakker Koning brood, koeken en gebak binnen en buiten de regio West-Friesland.

online gebak bestellen bij SPAR

Bestel je gebak nu gemakkelijk online bij jouw SPAR. Van appeltaarten tot slagroomgebak, dankzij het ruime assortiment van bakker Koning is er voor iedere gelegenheid iets lekkers te vinden.  Daarnaast kun je bij SPAR online je eigen fototaart bestellen. Upload je foto en bestel de taart online bij SPAR. Bakker Koning gaat vervolgens aan de slag om de taart te maken. Echt feestelijk en persoonlijk voor iedere gelegenheid.

recalls | bekijk ze hier!