Bakkerij Meinsma

warme bakker sinds 1926

ingrediënten en allergenen

overheerlijk gebak bij SPAR van bakker Meinsma

Het lekkerste gebak en de lekkerste taarten van SPAR worden iedere dag vers bereid door de beste bakker uit jouw regio! Voor de Zuidwesthoek van Friesland is dat bakker Meinsma. Van appeltaart en slagroomtaart tot tompouces en vruchtengebakjes, dankzij het ruime assortiment is er voor iedere gelegenheid iets lekkers te vinden. Daarnaast kun je bij SPAR ook online je eigen fototaart maken en bestellen. Leuk voor een verjaardag bijvoorbeeld. Ontwerp nu online je eigen fototaart en bakker Meinsma zorgt voor een prachtige slagroom of marsepein fototaart.

ambachtelijke bakker Meinsma

Sinds 1926 bakt Bakker Meinsma de lekkerste brood- en banket producten. Jan Meinsma kocht meer dan 90 jaar geleden het pand aan de Meerweg in Balk, waarin nu een restaurant gevestigd is. Inmiddels staat de kleinzoon van Jan Meinsma aan het roer van de bakkerij, Siebrand Meinsma. Bakkerij Meinsma heeft een eigen winkel in Balk en bakt broden en banketproducten voor de plaatselijke supermarkten in de Zuidwesthoek van Friesland. Bakkerij Meinsma is nu de enige nog zelf bakkende bakker in Balk en dat al meer dan 80 jaar.
 

een Top Bakker voor gebak bij SPAR

Elke dag bakken de bakkers van Meinsma de lekkerste broden en het heerlijkste banket voor SPAR. Met liefde, passie en de beste ingrediënten weten de banketbakkers elke dag weer het lekkerste gebak te maken. Verser dan vers, en dat proef je! Bij SPAR kun je nu online eenvoudig gebak en taarten van de lokale Top Bakker bestellen. De bakker bereid dan vers de lekkerste taarten en gebakjes voor jou. De SPAR uit jouw buurt zorgt ervoor dat jij de taart of gebakjes kunt ophalen in de winkel of thuisbezorgd krijgt. Lekker, en lekker gemakkelijk. Waar wacht je nog op! Bestel nu gebak van bakker Meinsma online bij SPAR en proef het zelf.

 

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks