bakker Pot

bakt sinds 1820

ingrediënten en allergenen

bakker Pot bakt sinds 1820

Sinds begin 19e eeuw bakte de eerste generatie Pot (Leendert) in Alblasserdam al brood. In 1884 begon zijn kleinzoon een bakkerij op de Singel in Barendrecht en tot op heden is de bakkerij hier gevestigd. De fijne kneepjes van het bakkersvak, de recepten en het vakmanschap gingen en gaan nog steeds over van vader op zoon. Vandaag de dag wordt het familiebedrijf geleid door de 7e generatie. En dat proef je!

geniet van al het lekkers van bakkerij Pot

Wat begon als kleine bakkerswinkel en huis-aan-huis bezorging is uitgegroeid tot een middelgrote ambachtelijke brood- en banketbakkerij. Dag en nacht staat er een enthousiast team van medewerkers klaar om je dagelijks van vers brood en overheerlijk banket te voorzien. Vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen en met het juiste vakmanschap. Service en kwaliteit staan bij bakker Pot hoog in het vaandel. Ze vinden het belangrijk om aan de hoogst mogelijk kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaard te voldoen en zijn dan ook trots op de FSSC 22000 certificering.

dagelijks levert Bakkerij Pot aan SPAR

Sinds jaar en dag levert bakkerij Pot aan SPAR. Daar zijn we bij SPAR natuurlijk erg blij mee. Iedere ochtend wordt er heerlijk vers gebakken brood geleverd en het lekkerste banket. Sinds kort kun je bij SPAR de lekkerste taarten en gebakjes bestellen, allemaal vers geleverd door bakkerij Pot. Ben je jarig, gaat je collega met pensioen of is er een kleintje geboren. Bestel ambachtelijke taarten van de lokale bakker Pot bij SPAR.

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks