Jos Puts

Lekker Limburgs sinds 1906

ingrediënten en allergenen

Puts is onderdeel van de ambachtelijke bakkersbranche

Sinds 1906 laat Bakkerij Puts haar klanten genieten van heerlijke ambachtelijke producten! In 1906 is de bakker gestart als kleine bakkerij en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de ambachtelijke bakkersbranche. Met vestigingen en leveringen verspreid over bijna geheel Limburg rijdt Bakkerij Puts dagelijks de producten dagvers naar haar klanten en de eigen winkels. Ook bij SPAR levert Jos Puts dagelijks vers brood en de lekkerste taarten en gebakjes.

bakkerij Puts kiest voor extra regionaal

Bij Bakkerij Puts staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo werkt bakkerij Puts met boters en margarines die RSPO gecertificeerd zijn. Tevens heeft de bakker een samenwerking met Nijpro voor de recycling van het brood en heeft Bakkerij Puts een samenwerking met de voedselbank voor de derving van het gebak. Hiermee is Bakkerij Puts erg maatschappelijk betrokken. Daarnaast werkt Bakkerij Puts sterk samen met lokale partijen waar zij grondstoffen inkopen om te verwerken in de regionale specialiteiten (denk aan kersen, honing, stroop van Canisius etc.)

proef de ambacht van bakker Puts

De keuze om altijd voor de beste kwaliteit te gaan, gekoppeld aan een perfecte service was in 1906 een zeer duidelijke keuze die Bakkerij Puts tot heden hoog in het vaandel heeft staan. Dagelijks vers brood, banket en vlaaien onder het motto "Lekker Limburgs". Daar doet Bakkerij Puts het al meer dan 100 jaar voor. Sinds kort is het bij SPAR mogelijk om de lekkerste taarten en gebakjes van Bakkerij Puts online te bestellen. Heb je een verjaardag, trakteer je op het werk of wil je iemand verrassen met een persoonlijke fototaart, bestel bij SPAR en proef de ambacht van bakkerij Puts

Terugroepactie | Kips Vega Paté