Arjan Roodenrijs

ambachtsbakker sinds 1885

ingrediënten en allergenen

het lekkerste gebak gemaakt door de regionale bakker

Al sinds 1885 maakt meesterbakker Roodenrijs met liefde en passie op ambachtelijke wijze brood- en banketproducten. Meesterbakker Roodenrijs bereidt iedere dag de lekkerste taarten en het lekkerste gebak voor SPAR in de regio Den Haag, Rijswijk en Westland. Verser dan vers en dat proef je. Iedere nacht bakken de bakkers van Meestebakker Roodenrijs het lekkerste brood en banket in de bakkerij in Rijswijk.

meesterbakker Roodenrijs: een echt familiebedrijf

Piet Roodenrijs is de bakkerij begonnen toen hij nog minderjarig was. Hij wilde dolgraag bakker worden en hij kreeg van zijn vader een oude bakkerij die hij heeft opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. In al die jaren die volgden werd het bakkersgevoel overgegeven van vader op zoon. De hele familie werkt mee om de lekkerste broden te kunnen blijven bakken. Tijdens de oorlog zijn zelfs kozijnen uit de bakkerij gesloopt om de houtgestookte oven te laten branden. Ondertussen staat de vierde generatie aan het roer, Arjan Roodenrijs. Met een centrale bakkerij in Rijswijk en negentien winkels, heeft Meesterbakker Roodenrijs een vaste plaats ingenomen in de regio Westland-Haaglanden.

eretitel hofleverancier

In 2011 kreeg Meesterbakker Roodenrijs terecht de eretitel 'Hofleverancier'. Bij dit familiebedrijf staat familiegevoel centraal. En daar hoef je niet eens familie voor te zijn om dat gevoel te ervaren. Samen zijn, genieten en delen. Deze waarden zijn onlosmakelijk verbonden met de lekkere brood- en banketproducten van Meesterbakker Roodenrijs. Deze smaakvolle, ambachtelijke producten zijn bereid van de beste ingrediënten en met oog voor mens, milieu en omgeving. Zo worden, in het seizoen van druiven, taartjes gebakken van de Westlandse druif. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Meesterbakker Roodenrijs. Daarnaast worden kennis en vakmanschap graag gedeeld met bakkers van de toekomst. Bakkers met passie voor het vak hebben een streepje voor bij Meesterbakker Roodenrijs.

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks