bakker Sieben

de echte bakker

ingrediënten en allergenen

een feestje? Bestel je gebak bij SPAR

Heb je een feestje? Vier je je verjaardag of is er geen specifieke gelegenheid en houd je gewoon van een lekker stuk taart of gebakje? Bestel dan online bij SPAR de lekkerste taarten en gebakjes. SPAR werkt samen met de regionale bakker, in deze regio is dat Top Bakker Sieben. Iedere dag zorgt Bakker Sieben voor de meest verse taarten en gebakjes bij SPAR. Verser dan vers, om je vingers bij af te likken!

de geschiedenis Bakkerij Sieben

Top Bakker Sieben is al 30 jaar een begrip in Schoonebeek en omgeving! Met bakkerswinkels in Schoonebeek, Coevorden en Klazienaveen maken de broers Erik en Roelof Sieben samen met hun enthousiaste medewerkers de lekkerste bakkerijproducten. Iedere dag weer de lekkerste en meest verse producten, gemaakt van de beste ingrediënten.

niet zomaar een bakker

Eerlijke producten, zonder poespas. Daar voelen de bakkers Erik en Roelof Sieben zich prettig bij. Met passie en liefde voor het vak kneden de bakkers van Top Bakker Sieben de degen en creëren ze het banket. En dat proef je terug in de heerlijke producten. De producten, die bakkerij Sieben volgens eigen recept maakt, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd.

het lekkerste gebak bestel je online bij SPAR

Het lekkerste gebak en de lekkere taarten van Bakkerij Sieben vind je bij jouw SPAR. Dit kun je gemakkelijk online doen. Heb je inmiddels al trek gekregen? Waar wacht je nog op? Bestel je taarten en gebak nu online bij SPAR en geniet van de allerlekkerste smaken ! Top Bakker Sieben gaat dan voor jou aan de slag om voor jou de meest overheerlijke taarten en gebakjes te maken.   

 

 

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks