bakker Tijsterman

warme bakker sinds 1906

ingrediënten en allergenen

bakker Tijsterman, al ruim 100 jaar de vertrouwde bakker

De ambachtelijke taarten en gebakjes van SPAR in deze regio worden bereid door Tijsterman Bakkers.  Tijsterman Bakkers maakt al ruim 100 jaar het meest heerlijke, verse gebak en de mooiste taarten voor iedereen. De bakkerij van Tijsterman is sinds 1906 gevestigd aan de Langevaart in Rijnsburg. De over-overgrootmoeder van Rene Tijsterman startte de handel destijds in bakkerijproducten. Haar zoon zette het bedrijf voort en inmiddels is bakker Tijsterman een begrip in de bollenstreek. Het is een echt familiebedrijf, de recepten en het vakmanschap worden al een eeuw lang overgedragen van generatie op generatie.

een hypermoderne bakkerij

In 2009 is Tijsterman Bakkers verhuisd naar een nieuw pand in Voorhout. De bakkerij van Tijsterman Bakkers is hypermodern met een volledig moderne inrichting en nieuwe ovens. Dankzij deze moderne inrichting is er ook een efficiëntie slag gemaakt. Alles om de beste kwaliteit producten te leveren en de meest verse en eerlijke producten te maken.

elke dag pure ambacht

Samen met de ruim 100 toegewijde medewerkers zorgt Tijsterman Bakkers voor de beste kwaliteit van goede en eerlijke producten die voor iedereen bereikbaar zijn. Dat doen is elke dag weer de passie van Tijsterman Bakkers. Iedere dag vers, met meer dan 100 jaar bakkersambacht is Tijsterman Bakkers een begrip in de Bollenstreek! Ambachtelijk, eerlijk en heerlijk. En zoals je van de warme bakker mag verwachten: elke dag vers. De bakkers van Tijsterman verstaan hun vak en dat proef je. Bij SPAR zijn we trots op het feit dat Tijsterman Bakkers iedere dag weer zorgt voor de heerlijkste verse broden, taarten en gebakjes. Alleen de allerbeste producten gemaakt van de beste ingrediënten, dat is waar Tijsterman Bakkers naar streeft. Bestel nu online en geniet van het heerlijkste gebak en de lekkerste taarten, verser dan vers voor jou gemaakt, iedere dag weer.

Terugroepactie | Kips Vega Paté