bakker van de Weerdt

ambachtelijke bakker

ingrediënten en allergenen

Limburgs gebak: gewoon bij SPAR

De lekkerste taarten en gebakjes worden in regio Gronsveld iedere dag vers gemaakt door Bakkerij van de Weerdt. Van appeltaarten, slagroomtaarten tot tompoucen en de lekkerste hazelnoot crème gebakjes, met het uitgebreide assortiment van SPAR is er voor iedere gelegenheid iets lekkers te vinden. Iedere dag vers bereid door Bakkerij van de Weerdt. Daarnaast kun je bij SPAR ook online een fototaart bestellen, ideaal voor als je bijvoorbeeld een verjaardag viert, zo maak je je taart nog leuker!

ambacht uit de streek

Bakkerij van de Weerdt in Gronsveld is een ambachtelijke bakkerij met jarenlange ervaring in de bereiding van brood en banket. Marc Chavagne staat aan het roer van deze mooie Limburgse bakkerij. Met zijn team bakt Marc dagelijks de heerlijkste broden en de lekkerste Limburgse specialiteiten. Naast de Limburgse specialiteiten maken de bakkers van Van de Weerdt het lekkerste gebak en de mooiste taarten. Heb je iets te vieren? Je kunt nu gemakkelijk online je gebak- en taartenbestelling plaatsen. Bakkerij Van de Weerdt levert je bestelling af bij jouw SPAR winkel waar je je bestelling kunt afhalen of laten bezorgen.

altijd alles even vers!

De bakkers van Van de Weerdt werken dag en nacht met uitsluitend de beste grondstoffen om een breed scala aan overheerlijke brood- en banketspecialiteiten te maken voor SPAR. De ingrediënten voor hun producten zijn belangrijk. Ook de liefde voor hun vak en de aandacht waarmee ze hun werk doen, proef je terug in de producten. Dag en nacht zijn deze toppers in touw. Altijd alles even vers. Ambacht is hier vanzelfsprekend. Bij Van de Weerdt hebben ze het bakkersvak in de vingers. En dat proef je! Heb je inmiddels al trek gekregen? Waar wacht je nog op, bestel het lekkerste gebak van Bakkerij van de Weerdt online bij SPAR.

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks