Bakker van den Berg

warme bakker

ingrediënten en allergenen

de lekkerste taarten en gebakjes via de regionale bakker

Het overheerlijke gebak en de lekkerste taarten van SPAR worden iedere dag vers bereid door de regionale bakker, Bakker van den Berg. Dag in dag uit bereiden de bakkers van Bakker van den Berg de lekkerste gebakjes en taarten voor SPAR van slagroomgebakjes tot de lekkerste appeltaarten. Daarnaast kun je bij SPAR je eigen fototaart online bestellen, leuk voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje om zo je taart persoonlijk te maken.

de beste ingrediënten voor het lekkerste brood en gebak

Iedere nacht zijn de bakkers van Van den Berg druk aan het werk om de volgende ochtend ovenvers brood en heerlijk vers gebak klaar te hebben liggen. Er wordt zoveel mogelijk zelf gemaakt en alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor de puur ambachtelijke brood- en banketproducten. Dat proef je terug in de smaken van deze producten.

elke dag pure ambacht

De bakkers van Van den Berg zorgen voor de beste kwaliteit van goede en (h)eerlijke producten. Dat doen is elke dag weer de passie van de bakkers van Van den Berg. Ambachtelijk, eerlijk en heerlijk, daar staat Bakkerij van den Berg voor. De bakkers van Van den Berg verstaan hun vak en dat proef je. Iedere dag weer.  

het lekkerste gebak bestel je nu ook online bij SPAR

Bakker van den Berg is met de bakkerij in Burgum en met in totaal negen winkels waarvan drie in Burgum geen onbekende in de regio dankzij het heerlijke brood en gebak. Daarom bestel je het lekkerste gebak van Van den Berg nu ook online bij SPAR. Lekker en lekker gemakkelijk.  Dus bestel nu online en geniet van het heerlijkste gebak en de lekkerste taarten, verser dan vers voor jou gemaakt, iedere dag weer.

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks