bakker van der Grijn

ambachtelijke bakker sinds 1950

ingredi├źnten en allergenen

de lekkerste taarten en het lekkerste gebak van de lokale bakker

Het gebak en de taarten van SPAR worden bereid door de allerbeste lokale bakkers. Zo zijn we bij SPAR er zeker van dat we onze klanten alleen de allerlekkerste en de beste kwaliteit taarten en gebak aanbieden. Voor de regio Groot-Ammers is dit Bakkerij van der Grijn, al meer dan 60 een begrip in deze regio. Met passie en liefde voor het vak bereiden de bakkers van Bakkerij van der Grijn dagelijks eerlijke producten, gericht op kwaliteit en smaak.

historie bakkerij

Meer dan 60 jaar geleden nam Teunis van der Grijn de zaak over van zijn baas, Bakker Van As. Dit was het begin van het familiebedrijf “Van der Grijn”. Teunis van der Grijn bezorgde met de bakfiets broden in omgeving Ammers, Nieuwpoort, het Graafland en het Achterland. Toen al stond servicegerichtheid en de sociale factor hoog in het vaandel en groeide de klantenkring mede daardoor. Deze waarden zijn tot nu toe nog steeds de kracht van een goed bedrijf runnen. In 1980 nam zoon Teus, met veel liefde en passie voor het vak, het bedrijf over van zijn vader. In de loop der jaren heeft Teus het stokje weer overgedragen aan zijn zoons, die sinds 2002 de scepter zwaaien over de winkels en de bakkerij. Zo wordt de liefde en passie voor het vak steeds overgedragen van vader op zoon.

vers en verantwoord

Naast het moederbedrijf, net buiten het dorp Groot-Ammers, zijn er in de regio acht winkels van Bakkerij Van der Grijn te vinden. De brood- en banketbakkers van Van der Grijn doen geen concessies aan kwaliteit. Alle brood(jes), gebak en specialiteiten worden dagelijks met zorg bereid om de klanten elke dag weer te kunnen laten proeven. Bij Bakkerij van der Grijn worden extra toevoegingen zoveel mogelijk vermeden, wordt er zo min mogelijk zout gebruikt en worden er uitsluitend vrije uitloop eieren gebruikt.

recalls | bekijk ze hier!