bakker van der Kloet

met oog voor Friese tradities

ingrediënten en allergenen

overheerlijk gebak van de lokale bakker

Bij SPAR vind je het allerlekkerste gebak, dit wordt namelijk gemaakt door de beste bakker uit jouw buurt. In Franeker en wijde omgeving is dat Bakkerij van der Kloet. Iedere dag maakt Bakkerij van der Kloet de heerlijkste broden, taarten en gebakjes voor SPAR. Verser dan vers en dat proef je!

Bakkerij van der Kloet, met oog voor Friese tradities

Bakkerij van der Kloet is in Franeker en wijde omgeving een begrip. De geschiedenis van Bakkerij Van der Kloet gaat terug naar 1919. In het pand aan de Eise Eisingastraat 1 te Franeker was toen al een bakkerij gevestigd die later door opa Johannus van der Veen werd overgenomen. Vader Dick van der Veen - de naamgever aan het bedrijf - is na de overname verder gegaan als banketbakker. In 1994 neemt familie Van der Veen Bakkerij Van der Kloet over en gaat de bakkerij verder onder de naam Van der Kloet. Nadien volgende de ontwikkelingen in het bedrijf elkaar snel op. Door overnames groeit het bedrijf in korte tijd aardig uit z'n bakkersjasje. In 2004 wordt een nieuwe, moderne centrale bakkerij gebouwd aan de Edisonstraat in Franeker. Van daaruit worden de zeven eigen winkels in Franeker (twee), Sint Anna-Parochie, Leeuwarden (twee), Dronrijp en Ferwerd van brood en banket voorzien. Heel Franeker en wijde omgeving smult van de overheerlijke, dagverse producten gemaakt door de bakkers van Van der Kloet.

bewezen kwaliteitsbakkers

De bakkers van Van der Kloet zijn bewezen kwaliteitsbakkers. De producten worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. De drang om de lat elke dag hoger te leggen, kenmerkt ook deze bakkerij. De bakkers van Van der Kloet gaan voor het beste product.

vers gebak van de bakker bij SPAR

De broden, Friese specialiteiten èn ovenheerlijk gebak vind je bij SPAR in Friesland. En… het lekkerste gebak, gemaakt door de lokale Top Bakker, bestel je nu heel gemakkelijk online. Elke dag met liefde en passie vers gemaakt met de beste ingrediënten. En dat proef je!

Terugroepactie | Kips Vega Paté