Jeroen van der Waal

ambachtelijke bakker sinds 1830

ingrediënten en allergenen

bakkerij van der Waal, bakkers van smaak sinds 1830

Het lekkerste gebak van SPAR wordt bereid door de beste bakker uit jouw regio. Sinds 1830 maakt Bakkerij van der Waal het lekkerste brood en banket met veel liefde en vakmanschap. Vroeger werd dit gedaan met de broodkar, tegenwoordig heeft Bakkerij van der Waal een centrale bakkerij in Ridderkerk. Puurheid en vakmanschap is al generaties lang de basis van de geur en smaak van het brood en banket van van der Waal. MVO staat daarbij hoog in het vaandel, aandacht voor het welzijn van de mens en de natuur is voor bakker Jeroen van der Waal heel gewoon.

liefde voor lokale en ambachtelijke producten

Zijn liefde voor lokaal en herkomst zie je terug in zijn ambachtelijke producten.  Met granen uit Zeeland, water uit Rotterdam en gist uit België, maakt bakker Jeroen voor 98 procent streekproducten. Wat de bakkerij ook bijzonder maakt, is dat hij al jaren zijn meel betrekt van molen De Kersenboom in Rijsoord. Hier werken de boer, de molenaar en de bakker persoonlijk samen in korte, overzichtelijke en daardoor betrouwbare lijnen. Puur natuur, en dat proef je.

het lekkerste gebak bij SPAR van de lokale bakker

De lekkerste taarten en gebakjes van de lokale bakker bestel je online bij SPAR. In deze regio bereidt bakker van der Waal de overheerlijke banketproducten voor SPAR. Iedere dag vers en alleen met de allerbeste, lokale producten. En dat proef je! Heb je inmiddels al trek gekregen? Waar wacht je nog op, bestel het heerlijke gebak van bakker van der Waal en proef het zelf!

 

Terugroepactie | Kips Vega Paté