Bas Vermeulen

ambachtsbakker sinds 1928

ingrediënten en allergenen

bakkers met smaak

Bakker Vermeulen & Den Otter bereid iedere dag de lekkerste gebakjes en taarten voor Spar. Oerlekkere producten en verfijnde smaken, daar staat bakker Vermeulen & Den Otter voor. De bakkerij is in 1928 gestart door de opa van Bas Vermeulen, de huidige eigenaar van de bakkerij. Bakkerij Vermeulen en banketbakkerij Den Otter zijn twee begrippen in Noord-Brabant. Sinds 2005 zijn deze bakkers samen gaan werken en ze zijn uiteindelijk samen verder gegaan onder de naam 'Vermeulen & Den Otter, bakkers met smaak'. Bij deze bakkers proef je het karakter van de streek waar handwerk en eigen receptuur hoog in het vaandel staan.

ambachtelijk en hedendaags

Innovatie staat bij Vermeulen & Den Otter voorop, de bakkers houden zich graag bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en nieuwe toepassingen. Het is de mix van puur en ongecompliceerd met een diep gewortelde liefde van de bakkers voor het ambacht, die deze bakkerij zo bijzonder maakt.

goed en verrukkelijk

Als je het doet, moet je het goed doen, vinden ze bij bakkerij Vermeulen en Den Otter. Dat geldt ook voor het maken van het lekkerste gebak en banket. Natuurlijk. Gewoon heel goed.

Terugroepactie | Kips Vega Paté