Bakkerij Frans de Groot

Pure ambacht

ingrediënten en allergenen

bestel online gebak bij SPAR

Het gebak van SPAR wordt vers bereid door de ambachtelijk bakker. Het brood, maar ook de taarten en gebakjes worden iedere ochtend door de ambachtelijke bakker geleverd. Verser dan vers en dat proef je! Zo bakt bakkerij Frans de Groot de lekkerste taarten, gebakjes en schnitten voor de SPAR winkels in deze regio. Bakkerij Frans de Groot is een begrip in Haaglanden, maar ook ver daar buiten. Door onze enorme capaciteit kunnen we iedere dagelijkse bestelling aan. Daarnaast nemen we nog altijd de tijd voor het ambacht. Zo kunnen wij tevens voldoen aan het maken van “tailor made” maatwerk brood en banket producten.

de geschiedenis van bakkerij Frans de Groot

Bakkerij Frans de Groot is al sinds 1847 een betrouwbare leverancier voor brood en banket. Onze kracht is de familieband en de jarenlange vakkennis binnen ons bedrijf.

De keuze is reuze is ons banket assortiment.

In het banket is Bakkerij Frans de Groot sterk gesorteerd. Het productaanbod van banket is de laatste jaren enorm gestegen en wij vertellen u dan ook graag meer over al onze keuzemogelijkheden. Van gebakjes, koeken en appeltaarten tot en met de saucijzenbroodjes die vandaag de dag ‘’wereldberoemd’’ zijn in Nederland.

Banket met gevoel voor een mooi product

Wij vinden niets mooier dan iedere dag de lekkerste banketproducten maken. Hierbij komen ambachtelijkheid en creativiteit samen. Bij onze bakkerij zijn we liefhebber van een professioneel en aantrekkelijk product.

Van feestelijke taarten voor 1001 gelegenheden tot gevulde koeken voor uw bedrijfsmeeting tot en met speciale seizoensproducten die wij maken voor de horeca en bedrijven.

De lekkerste taart! Nu ook te bestellen!

Heerlijke taarten en gebak nu ook online te bestelling bij jouw SPAR banket. Bakkerij Frans de Groot maakt het elke dag vers, jij bestelt thuis en de bakker levert jouw bestelling aan jouw SPAR winkel. Lekker en lekker gemakkelijk!

Terugroepactie | Kips Vega Paté