kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Grolsch radler citroen 0.0 blik

Grolsch

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

1 . 12

330 Milliliter

"echt gebrouwen, echt vruchtensap, echt fris! Dat is Grolsch Radler Citroen. Licht-zoet met een verfrissende smaak van citroen. "

  • alcoholvrij
  • licht-zoet met een verfrissende smaak van citroen
  • ijskoud een echt dorstlesser

omschrijving

Echt verfrissend, echt Grolsch Radler Citroen 0.0bl Je kent het gevoel: je hebt dringend behoefte aan een drankje dat je dorst lest en je verfrist. Daarom heeft SPAR de perfecte oplossing: de Grolsch Radler Citroen 0.0 in blik, een alcoholvrij, lichtzoete dorstlesser. Met echt gebrouwen bier en echt vruchtensap geeft deze radler je een frisse smaak van citroen. Het wordt beschouwd als een A-merk en is perfect tijdens de borrel. De verfrissende smaak en het feit dat het alcoholvrij is, maken dit een top keuze. Bewaar en gebruik Grolsch Radler Citroen 0.0bl Het bewaren van de Grolsch Radler Citroen 0.0bl kan niet eenvoudiger. Het komt in blik, waardoor het gemakkelijk te bewaren is op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht. Voor de beste smaak raden we je aan het gekoeld te drinken. Hoewel dit een alcoholvrij product is, blijft het drink met mate mantra geldig. Meer over Grolsch Radler Citroen 0.0bl Als je openstaat voor alternatieven of als je van variatie houdt, dan kun je het ook eens proberen met andere varianten van radler. Grolsch Radlers komen in verschillende smaken, zoals sinaasappel of grapefruit. Omdat de Grolsch Radler Citroen 0.0 een dorstlessend, alcoholvrij drankje is, is het ideaal voor elk moment van de dag. Hoewel radler heerlijk smaakt op zichzelf, kan het ook een mooie begeleider zijn bij lichte borrelhapjes zoals kaas, noten of een frisse salade. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze verfrissende dorstlesser van Grolsch bij SPAR.
  • ALCOHOLVRIJE BIERMIXDRANK MET CITROENSMAAK
inhoud en gewicht
330 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
water, GERSTEMOUT, fructosestroop, vruchtensap uit concentraat 5,0% (citroensap 4,0%, sinaasappelsap), natuurlijk aroma, stabilisator: johannesbroodpitmeel en hop.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.4

Koolhydraten 6.8

Koolhydraten waarvan suikers 3.9

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.01

bewaren

Koel bewaren

gebruik

Vanaf 18 jaar (18+ logo).

contactgegevens

GROLSCHE BIERBROUW.B.V.

Grolsch radler citroen 0.0 blik
1 . 12
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip