kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Huiswijn Rood

Huiswijn

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

13 . 69

3 Liter

Heerlijk rood, vier weken feestelijk vers!

  • Ideaal voor elk feestje
  • Minstens 4 weken houdbaar
  • Heerlijke droge rode wijn

omschrijving

Feest met de Huiswijn Rode Wijntap Laat de vrolijke tijden maar rollen met de Huiswijn Rode Wijntap. Deze handige bag-in-box is gevuld met 3 liter heerlijke, droge rode wijn, klaar om jouw borrel een boost te geven. Het is de ideale keuze voor een feestje, een kleine viering onder vrienden of gewoon een gezellige vrijdagavond. Bewaar en gebruik Huiswijn Rode Wijntap De Huiswijn Rode Wijntap kun je het beste bewaren op een koele, donkere plek om de wijn vers te houden. Een van de geweldige USP's van deze wijn is dat deze, eenmaal geopend, minstens 4 weken houdbaar blijft. Dat betekent dat je een flinke tijd kunt genieten van deze rode wijn zonder je zorgen te maken over verspilling. En ook al bevat deze tap een mooi aantal glazen, vergeet niet: drink met mate. Meer over Huiswijn Rode Wijntap Deze heerlijke, droge rode wijn is een geweldige aanvulling op elke borrel. Past het eens in de zoveel tijd niet binnen je budget, dan kan een alternatief een fles rode wijn zijn met een iets lager volume. Mocht rode wijn niet jouw ding zijn, dan kan een witte wijn of een rosé een leuke afwisseling zijn. Combineer deze wijn met een mooie kaasplank of wat pittige tapas om de rode wijn echt tot zijn recht te laten komen.
  • Huiswijn rood
inhoud en gewicht
3 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Druiven, gerectificeerde geconcentreerde druivenmost, zuurteregelaar: E334, stabilisator: E414/E456, conserveermiddel: E202/E220 (SULFIET)/E242.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.1

Koolhydraten 0.6

Koolhydraten waarvan suikers 0.6

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.01

bewaren

Koel, droog en donker bewaren.

gebruik

Na openen circa 4 weken houdbaar. Gekoeld serveren op ±8°C. Deze wijn is het lekkerste wanneer deze jong wordt gedronken, maar kan ook nog een jaar bewaard worden. Deze PLUS Huiswijn is verpakt in en

contactgegevens

S.U. - IMPORT-KOELVERS K1

Huiswijn Rood
13 . 69